Paten Kayanlar Varmı?
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------
Silikon teker al hocam bulamazsan teker ayrı satılıyo öğrendikten sonra ortadaki iki tekeri çıkar manevra kabiliyeti artar havalı gözükür..
-----------------------------ben kullanıyorum. arkadaşın dediği gibi silikon teker al. ben Almanya'dan nıke marka getirtmiştim. hala duruyor. arkadaş çevrenle birlikte çok güzle oluyor. araba arkasına takılıyorsun bazen felan :) kullandıkça kavrıyorsun zaten zamanla. yeniysen duvar diplerinden git :d düşmek üzereyken tutunursun.
-
gelmişsin 18 yaşına ewlensen çocuğun olcak hala paten maten:D ;) (up)
-
aksata bunu yazdı:
-----------------------------ahaha aynı babam -oğlum üniversiteye gidiosn ne pateni çocukmusun sen?
işin ilginci türkiye'de paten kayanların %90 ı 18+ :D
-
XpertVision bunu yazdı:
aksata bunu yazdı:
-----------------------------ahaha aynı babam -oğlum üniversiteye gidiosn ne pateni çocukmusun sen?
işin ilginci türkiye'de paten kayanların %90 ı 18+ :D
-----------------------------20 li yaşlarda takılırdık .zevklidir.ama düşünce kötü oluyor.özellikle kıç üstü düşmek çok berbat.bütün iç organların vucudun acaip sarsılıyor.
yaşlı ortayaslı insanlarda görürduk takılan.ve bazı arkadaslarda yazmış ve dogru demişler yurt içi satılan paten ler tahta tekerlek diye tabir ettiğimiz
kalitesiz patenlerdir.daha yumuşak daha esnek olan silikon teker olanlardan almalısın yag gibi gider o zaman .kalitesiz paten bacaklarını daha cabuk yorar
biri ile bir adıımda 3 metre gitmek var kaliteli olanla 6-7 metre gidebilmek var daha az yorulmak var
-
kesinlikle silikon teker al rahat edersin.
kaykay değil paten bu o kadar kafan gözün yarılmaz merak etme : )
-
angelofhope bunu yazdı:
kesinlikle silikon teker al rahat edersin.
kaykay değil paten bu o kadar kafan gözün yarılmaz merak etme : )
-----------------------------emin misin bizim kafamnız gözümüz çok yarıldı zamanında paten kayarken :)
tabi sürdüğün yere görede değişir :)
-
belkide küçüklükten yatkındı ayağım ondandır ama pis düştüğümü hatırlamam hocam :|