Patırtıya Gerek Yok, Kıdem Tazminatı Kalkacak
-
Vay amk
-
hasta olduğu halde milletin ahı nı almaya devam ediyor.
kaygusuz tarafından 28/Eki/14 13:18 tarihinde düzenlenmiştir
bu millet hergün beddua ediyor hastasın üstelik. yaşın gelmiş geçiyor.
tekerlekli sandalyede yürüyeceğin günler yakın olsun inşallah
halk sessiz tabi korkuttunuz halkı ama Allah var size cezasını verir elbet -
Oha illimunatiye bak :W adam büyük mason

-
böyle halka böyle hükümet beter olalım amk
akp ye vermeye devam edin , yatakta yetmedi şimdi de ayakta siksinler.
-
Ahahahdhs müstehak amk, gerçi adamın bırak hakkını; karısını elinden alsalar (ki çeşitli örnekleri var) bu ona dini haz yaşatıp "milli iradesine" güç katar, ümmetçi stayla.
Durmak yok kaybetmeye devam.
-
Patırtıya Gerek Yok, Kıdem Tazminatı Kalkacak hey maşallah usluba bak :D bu adam ortadoğuda söz sahibi abdnin önünde titrediği ülkenin bakanı :D
yapıştır gelsin.
olsun müridler bizde cennette şatolarda hurilerle günümüzü gün edicez sabredin ve şükredin
-
adamlar fakirlikten kurtarılmış halk değilde sevindirilmiş fakirler istiyorlar.2 makarna vs bişi verip sevindirip oy alabilsinler diye.yoksa adam fakirlikten çıksa makarna versen ney ?
adamlar valla çok güzel oynuyor kozlarını.ben tebrik ediyorum.daha önceki yazılarımda da yazdım artık akp karşıtı değilim.bilakis destekliyorum.diğerleride adam olup çalışsalardı.anca laf atıolar.icraatta bişi yok.zaten halkda din diye geberiyor.din olsunda o.ç olsada farketmez diyorsa yapacakda pek bişi kalmıyor zaten
yalnız adamlar baya zeki lan
-
ağzımı bozmak istemezdim ama bu orospu çocuğu faruk çelik, yavşak işverenlerin kıçını kollayacağına, ona oy veren garip gurebaya destek versin
mantığım almıyor hala neden bu adamlara tepki gösterilemiyor. Arkadaş destekleyebilirsin istediğin partiye, ama yanlışsa yanlış diyin ya bu kadar mı aklınızı kiraya verdiniz. Kaç adam çıkıp da protesto edebiliyor.. eften püften şeyler için sokağa bir sürü insan dökülürken önemli şeyler için kimsenin sesi çıkmıyor ne garip bir sistem ne garip insanlar
-
öyle demeyin abi duble yol yapıyorlar.
Helal olsun adamlara daha önce hiç bir hükümetin yapmaya kalkılamadığı şeyleri BIR BIR yapıyorlar. Sen türkiyesin BÜYÜK düşün dediler.
Domaldım en büyüğünü bekliyorum :D
Öyle demeyin abi yol yapıyorlar, kaldırım yapıyorlar.
Bilal abimiz alnının akıyla çalışıp kazanıyor.
Bence çalışan işçi üstüne para bile vermeli.
Yürün bre koçlar sizden başka kim yapabildi bunları.
Yakında ÖTV ye de zam gelecek.
Ulan şaka maka;
ALLAH bizi bu duruma düşürenleri mislini çıkarsın inşallah.
-
DrKill bunu yazdı
öyle demeyin abi duble yol yapıyorlar.
Helal olsun adamlara daha önce hiç bir hükümetin yapmaya kalkılamadığı şeyleri BIR BIR yapıyorlar. Sen türkiyesin BÜYÜK düşün dediler.
Domaldım en büyüğünü bekliyorum :D
Öyle demeyin abi yol yapıyorlar, kaldırım yapıyorlar.
Bilal abimiz alnının akıyla çalışıp kazanıyor.
Bence çalışan işçi üstüne para bile vermeli.
Yürün bre koçlar sizden başka kim yapabildi bunları.
Yakında ÖTV ye de zam gelecek.
Ulan şaka maka;
ALLAH bizi bu duruma düşürenleri mislini çıkarsın inşallah.
Balık istifi toplu taşıma ile kullandığımız duble yollarımız, hiç dolmayan böylece ferah ferah her köşesinde ibadetimizi gerçekleştirebileceğimiz adım başı camimiz, dindar gençliğimiz, aldığımız 5 kuruşu hakkıyla harcayabileceğimiz AVM'lerimiz var iş güvencesi de olmayıversin ne olacak? Ne kıymet bilmez insanlarız, şükretmemiz lazım.