Paxum.Com Hesabı Olanlar? Ya Da Banka İşlerinden Anlayanlar?
-
Evet arkadaşlar bir siteden devamlı ödeme almaya başladım. Çok uzun soluklu olur mu bilmiyorum. Ödemeyi pacum üzerinden alıyorum. Onay sürecinde 2 adet fotograflı kimlik kartı tarayıp gönderdim. Şimdi toplamda 15 dolar gibi bir ücret ödeme aldım. Ancak;
Paxum debit kart talep edebiliyorum. Yıllık Aidatı 50 Dolar. Çok sıcak bakmıyorum.
Bunun dışındaki alternatiflerden tek düşündüğüm banka hesabıma eft. Paypal kendi içinde kuru cevirip tl hesabıma gönderim yapıyordu. Ancak paxumda tl kuru yok o yüzden dolar olarak gönderiyor.
Bu doları tl hesabıma göndersem otomatik olarak kuru cevirip parayı hesabıma aktarır mı?
TL hesabım için hesap işletim ücreti ödemiyorum. Ancak Dolar hesabı 6 aylık olarak Akbank'ta 15/20 Euro.
Sizce paxum kart mı daha avantajlı olur. Ya da Döviz hesabı mı ?
-
ana para birimini usd yap diğer bir para birimi olarak tl eklediğinde usd olarak gösteriyor altında da tl olarak gösteriyor diye biliyorum ve paranı tl olarak cekebiliyorsun. yaklasık bi 6-7 ay once o sekilde odemeler alıp tl olarak cekmişliğim var.
bu arada neyden ödeme alıyorsun bize de ekmek cıkarmı :)
-
ne ücreti ne yıllığı hocam ?
enpara.com boşuna mı yaratıldı ?
TL
EURO
DOLAR
+ 2. TL Faizli hesap
4 tane ücretsiz hesap açıp iban alabilirsin.
-
paypal kart almayı düşünüyorum bende ücreti varmı acaba
-
SeRDaR bunu yazdı
https://www.paypal.com.tr/nakit/ucret_ve_limitler/
Aylık Sabit Ücret 1 TL Kart için her ay sabit olarak çekilen tutardır. Otomatik olarak kart bakiyesinden düşülür.
PanxeR tarafından 01/May/14 23:50 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Aylık Sabit Ücret 1 TL Kart için her ay sabit olarak çekilen tutardır. Otomatik olarak kart bakiyesinden düşülür.
ben aldım geçen ay. burayı görsem almazdım. limitler çok kötüymüş ya. üstüne aylık ücreti var. 1 lira da olsa neyin 1 lirası?
-
Prometheus bunu yazdıPanxeR bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
ben aldım geçen ay. burayı görsem almazdım. limitler çok kötüymüş ya. üstüne aylık ücreti var. 1 lira da olsa neyin 1 lirası?
şuan gereksiz zaten ( enpara varken ) , he paypaldan sağlam geliriniz vardır sabit o zaman iyi o ayrı.
-
PanxeR bunu yazdı
şuan gereksiz zaten ( enpara varken ) , he paypaldan sağlam geliriniz vardır sabit o zaman iyi o ayrı.
yok yav nesi iyi senelik 2000 limit vermiş. zaten ota boka komisyon kesiyor.
-
Hocam TL hesabına gelen para direk TLye çevriliyor. (İş Bank)
-
streetw1se bunu yazdı
ana para birimini usd yap diğer bir para birimi olarak tl eklediğinde usd olarak gösteriyor altında da tl olarak gösteriyor diye biliyorum ve paranı tl olarak cekebiliyorsun. yaklasık bi 6-7 ay once o sekilde odemeler alıp tl olarak cekmişliğim var.
bu arada neyden ödeme alıyorsun bize de ekmek cıkarmı :)
Hoca coingenerator diye bi muhabbet. burdan bi arkadaş önermişti de şimdiye kadar 15 usd geldi işte. 5 gün falan oldu gireli. Yatırım yapman lazım ama. Düşünürsen yardımcı olurum.
PanxeR bunu yazdıne ücreti ne yıllığı hocam ?
enpara.com boşuna mı yaratıldı ?
TL
EURO
DOLAR
+ 2. TL Faizli hesap
4 tane ücretsiz hesap açıp iban alabilirsin.
Ya benim 2-3 sene oluyo enpara.com hesabım var. Tamamen aklımdan çıkmış. Allah razı olsun hocam.
Edit: Enpara.com patladı.

redsox tarafından 02/May/14 01:36 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam coingenaration kullanıyorsan tavsitem egopay kullanman çünkü bu sistemin kendi tranfer politikaları var google a Exchange Egopay yazarsan paypala 1 usb ni 0,96 olarak transfer edebiceğin kendi güvenilir yerleri ve bankaya direk bankanın swift kodlarını kullanarak tranfer edebileceğin siteleri veriyor 1 usd ye 1 usd olarak hemde