folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Paxum.Com Hesabı Olanlar? Ya Da Banka İşlerinden Anlayanlar?

Paxum.Com Hesabı Olanlar? Ya Da Banka İşlerinden Anlayanlar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redsox
    redsox's avatar
    Erkek
    furkiak bunu yazdı

hocam coingenaration kullanıyorsan tavsitem egopay kullanman çünkü bu sistemin kendi tranfer politikaları var google a Exchange Egopay yazarsan paypala 1 usb ni 0,96 olarak transfer edebiceğin kendi güvenilir yerleri ve bankaya direk bankanın swift kodlarını kullanarak tranfer edebileceğin siteleri veriyor 1 usd ye 1 usd olarak hemde

hocam 5 gündür ödeme alıyorum. egopay cüzdanlarının acık oldugunu daha hiç yakalayamadım. ilk önce egopay hesabından almaya calıstım vermedi. ama paxumdan sıkıntısız alıyorum. r10'da da bi çok kişi ordan alıyo diye biliyorum. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    redsox bunu yazdı
    furkiak bunu yazdı

hocam coingenaration kullanıyorsan tavsitem egopay kullanman çünkü bu sistemin kendi tranfer politikaları var google a Exchange Egopay yazarsan paypala 1 usb ni 0,96 olarak transfer edebiceğin kendi güvenilir yerleri ve bankaya direk bankanın swift kodlarını kullanarak tranfer edebileceğin siteleri veriyor 1 usd ye 1 usd olarak hemde

hocam 5 gündür ödeme alıyorum. egopay cüzdanlarının acık oldugunu daha hiç yakalayamadım. ilk önce egopay hesabından almaya calıstım vermedi. ama paxumdan sıkıntısız alıyorum. r10'da da bi çok kişi ordan alıyo diye biliyorum. 

yeni atm kurulumları yüzünden kapalı şu sıralar sanırım. açarlar yakında hepsini. transfer konusunda egopay çok başarılı ben onu kullanıyorum biriktirip açtıklarında çekeriz elbet :D

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redsox
    redsox's avatar
    Erkek
    furkiak bunu yazdı
    redsox bunu yazdı
    furkiak bunu yazdı

yeni atm kurulumları yüzünden kapalı şu sıralar sanırım. açarlar yakında hepsini. transfer konusunda egopay çok başarılı ben onu kullanıyorum biriktirip açtıklarında çekeriz elbet :D

Dur bakalım. Olmazsa onu yapalım.

Toplam Hit: 3005 Toplam Mesaj: 14