Payday 2 Steam'de Ücretsiz
-
indiriliyor :)
-
ilteris bunu yazdı
illa indirmek mi lazım ? İndirmeden ekleyebiliyormuyuz
kütüphaneye koyduysan indirmene gerek yok. o artık senindir.
-
bugrahan45 bunu yazdıilteris bunu yazdı
Bi 400 mb indirdim sonra duraklattım şuan kütüphanemde görünüyor. Birde bişey soracam hocam. Ghost Recon Phantoms vardı eskiden adamlar kaldırdı oyunu şimdi baktım sitimden hala indirebiliyoruz ama muhtemelen server olmadığından oynanmayacak ama neden silinmemiş sitimden oyun acaba
-
ilteris bunu yazdıbugrahan45 bunu yazdıilteris bunu yazdı
Bi 400 mb indirdim sonra duraklattım şuan kütüphanemde görünüyor. Birde bişey soracam hocam. Ghost Recon Phantoms vardı eskiden adamlar kaldırdı oyunu şimdi baktım sitimden hala indirebiliyoruz ama muhtemelen server olmadığından oynanmayacak ama neden silinmemiş sitimden oyun acaba
Hocam steam de varsa oyunu steamin kendi serverlari uzerinden oynarsin
-
banneduser bunu yazdıilteris bunu yazdıbugrahan45 bunu yazdıilteris bunu yazdı
Hocam steam de varsa oyunu steamin kendi serverlari uzerinden oynarsin
Hiç denemedim ama eskiden oynayan oyuncular kan ağlıyor geri açın server ları diye.
-
adeleks bunu yazdı
enparanın canlı olduğu zamanlar %50 iade ile 30 liraya almıştım stealth falan sarıyordu deli gibi level , para kasıyorduk hile çıkınca oyunun içine ettiler. yine arada bir gireriz arkadaşlarla 1 2 oyun atıp çıkarız
Bi kac kere denk geldim. Adam istediginde oyunu donduruyodu falan :) bide en sonda bri suru altin cikarmisti adamlardan biri normalden bi kac kat para ile bitirmistik bölümü
-
beyler kütüphanenize eklemeniz kafi. Sonra isterseniz indirip oynarsınız. İndirin,indirin. Tahribat olarak nice soygunlara imza atarız :)
-
Thanks bro ,,,, iniyo şuan 3 arkadaşıma daha indirttim, akşama 4'lü girecez bakalım .
-
Eyvalah hocam bende 1-2 ay önce almayı düşünüyordum. İyi ki almamışım. :D
-
ben hayatımda bu kadar saçma oyun görmedim aq düz map yapın araya 2 -3 ağaç koyun 4 rotasyondan düşman salın
oyun bu aq
nerede banka soymak nerede kaçmak saçma