Payday 2 Steam'de Ücretsiz
-
Oyunu indirmeden dlc'leri nasıl çekebiliriz kütüphaneye ? Herhangi bi dlc'ye tıkladığımda "Bu içeriği oynamak için Payday 2 oyununun steam sürümüne sahip olmak gereklidir" diye bi uyarı veriyor. Oyun kütüphanede.
-
Beceremedim :/
-
Queltos bunu yazdı
Oyunu indirmeden dlc'leri nasıl çekebiliriz kütüphaneye ? Herhangi bi dlc'ye tıkladığımda "Bu içeriği oynamak için Payday 2 oyununun steam sürümüne sahip olmak gereklidir" diye bi uyarı veriyor. Oyun kütüphanede.
Net bilgim yok. Ama ilerde tüm dlcleri tek bir ortamda toplayıp kullanıcılara sunacaklarmış. Öyle deniliyor. Tek bir doaya da tüm dlcler hesabı.
-
Mobildeyim, mobilden kütüphaneye ekleyebiliyo muyuz
-
TheLaz bunu yazdıQueltos bunu yazdı
Net bilgim yok. Ama ilerde tüm dlcleri tek bir ortamda toplayıp kullanıcılara sunacaklarmış. Öyle deniliyor. Tek bir doaya da tüm dlcler hesabı.
Daha iyi olur :D
-
kartalenes bunu yazdı
Beceremedim :/
hocam neyi beceremedin?
steamden indire basacaksın oyunun sahibi oluyosun
-
Şerefsizler 4 yıl önce çıkmış oyunumu paylaşmışlar beleş diye, insan güncel bir sürüm atar garibanları sevindirirdi,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Şerefsizler 4 yıl önce çıkmış oyunumu paylaşmışlar beleş diye, insan güncel bir sürüm atar garibanları sevindirirdi,
hocam sen yorum yapmak için yorum yapınca çok sırıtıyor :)
-
Ellerine sağlık...
-
DaSpOnGe bunu yazdı
ben hayatımda bu kadar saçma oyun görmedim aq düz map yapın araya 2 -3 ağaç koyun 4 rotasyondan düşman salın
oyun bu aq
nerede banka soymak nerede kaçmak saçma
akşam girdik arkadaşlarla pek sarmadı hiçbirimizi , yani rocket league daha iyi bundan , bf1 den bile soğduk ,, h1z1 den başka oynuyacak oyun kalmadı hımına