Paylaşım Ruhu | Warez Kardeşliği...
-
Hacılar hocalar müridler. TBT' de birden fazla müridimizin Warez sitesi var. Diyorum ki warez sitesi olan tüm müridler kendi sitelerinin bir köşesine referans adresi olarak warez sitesi olan müridlerin site adreslerini verse nasıl olur ? Warez sitesi olan müridlere getirisi götürüsü ne olur ? Sizin düşünceleriniz nedir ?
-
Burası bende kalsın... :)
-
kapadım siteyi , domain satılıktır teklink.im
-
güzel düşünmüssün olur gözüyle bakılır bir uygulama olur... ben varım
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ne iş la olmadı mı ?
-
angelofhope bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------ne iş la olmadı mı ?
-----------------------------iyi kazandırıo da , daha sosyal olmaya karar verdim. uğraşmak istemiyorum x)
-
Eğer konuya sıcak bakan warez sahipleri varsa yorumunun altına site adresini yazsınlar. Bu site adreslerini genel bi başlık altında toplayalım. Hem TBT' de TBT üyelerinin warez siteleri adı altında bir başlık olur hemde buradan adresleri alıp sitemizde uygun bir yere ekleriz. Sizcede uygunmudur ?
-
-
Tamamdır hocam buradan bi devam edelim adresler geldikçe hepsini bir başlıkta toplarım.
-
Yeni açıyorum ama neden olmasın.
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
Tamamdır hocam buradan bi devam edelim adresler geldikçe hepsini bir başlıkta toplarım.
-----------------------------işiniz gücünüz taklitçilik a.q :)))
neyse hoca warez iyidir. bazı saflar çıkıp dinden bahsediyo dünyadaki her canlının hakkı olduğunu göz önünde bulundurursak insanlar üstünde
ağza bak ağza :)