Paylaşım Ruhu | Warez Kardeşliği...
-
Ona bakılırsa bütün warezler birbirinin taklidi hocam :) Ayrıca amaç taklid değil hizmet :) Konuya sıcak bakanlar yorumlarının altına warez sitelerinin adreslerini yazarsa daha kolay olur... :)
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
kapadım siteyi , domain satılıktır teklink.im
-----------------------------hacı ne fiyat veriyon domaine ? biz yabancı değiliz biliyon :)
-
SpermMan bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------hacı ne fiyat veriyon domaine ? biz yabancı değiliz biliyon :)
-----------------------------25 dolar fakat ismi yaşatacak birine gitsin istiyorum x)
-
PanxeR bunu yazdı:
SpermMan bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------25 dolar fakat ismi yaşatacak birine gitsin istiyorum x)
-----------------------------satana kadar domaini belesdepo.com a park edelim :D
ns1.belesdepo.com
ns2.belesdepo.com a yönlendir domaini :D
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
Tamamdır hocam buradan bi devam edelim adresler geldikçe hepsini bir başlıkta toplarım.
-----------------------------lig puan durumu 9.haftada kalmis hafiz, indir toplari asagi
-
cizik
-
hojucuk bunu yazdı:
BaD_BoYs bunu yazdı:
Tamamdır hocam buradan bi devam edelim adresler geldikçe hepsini bir başlıkta toplarım.
-----------------------------lig puan durumu 9.haftada kalmis hafiz, indir toplari asagi
-----------------------------Tamam hocam... :) Şuanki site VB tabanlı. DLE' ye geçmeyi düşünüyorum. Fakat VB' deki dataları DLE' ye aktarma şansım var mı ?
-