Paylaştığım Tüm Arşiv Tek Konu Altında.(Enes)
-
20 tane Yaşar Kemal Romanı (tek link)
Yaşar Kemal - Ağıtlar
Yaşar Kemal - Ağrıdağı Efsanesi
Yaşar Kemal - Al Gözüm Seyreyle Salih
Yaşar Kemal - Allah’ın Askerleri
Yaşar Kemal - Baldaki Tuz
Yasar Kemal - Binbogalar Efsanesi
Yaşar Kemal - Demirciler Çarşısı Cinayeti
Yaşar Kemal - Filler Sultanı Ile Kırmızı Sakallı Topal Karınca
Yaşar Kemal - Fırat Suyu Kan Akıyor Baksana
Yaşar Kemal - Ölmez Otu
Yaşar Kemal - Teneke
Yaşar Kemal _ Bu Diyar Baştan Başa
Yaşar Kemal _ İnce Memed 1
Yaşar Kemal _ İnce Memed 2
Yaşar Kemal _ İnce Memed 3
Yaşar Kemal _ İnce Memed 4
Yaşar Kemal _ Ortadirek
Yaşar Kemal _ Sarı Sıcak
Yaşar Kemal _ Yer Demir Gök Bakır
YAŞAR KEMAL_KUŞLARDA GİTTİlink:http://rs379.rapidshare.com/files/113776616/YASAR_KEMAL.rar
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------
stephen king kitapları mükemmel olmuş. bide dediğim gibi erdal demirkıran ben dünyanın en akıllı insanıyım ayrıca upload edebilir misin? 5 dk nı almaz:D varsa diğer kitaplarını da demirkıranın
Cam kırıklarıyla süslenmiş yollarda
ayakları kanyaa kanaya benimle birlikte yürüyen babama.
Neredeyse kendim kadar sevdiğim anneme.
Beraberce gemiler yaptığımız eşim Betül’e,
2 yaşındaki manyak kızım Berfin’e
ve tüm insanlık alemine ithafımdır.
“Ben Dünyanın En Akıllı İnsanıyım” dediğimde dostlarım bana: “Maden bu kadar akıllısın neden sen de Edison gibi, Einstein gibi, Newton gibi… Bir şeyler icat etmiyorsun?” dediler. Ben de onları haklı buldum… Ama galiba biraz yanlış anlamış olacağım ki, ben ampul icat etmek yerine Edison icat etmeye karar verdim.
Bugünlerde “Kashna” adını verdiğim kendi öğretimle dahi yetiştiriyorum. Edison yetiştiriyorum. Einsetin yetiştiriyorum, Newton yetiştiriyorm.. Bu kitabımda “Kashna Öğretileri”nin hiç olmazsa bir kısmını seninle de paylaşmak isterdim.
“Çözebilmem Umuduyla”…
Erdal Demirkıran
KASHNA KİTAP AĞACI
Yayın Yılı: 2004
292 sayfa
Dosya adı: Erdal Demirkıran _ Ben Dünyanın En Akıllı İnsanıyım
Dosya tipi: .doc
Dosya boyutu: 797.50 KBlink:http://rapidshare.com/files/162987947/Erdal_Demirkae_ran___Ben_D__nyanae_n_En_Akae_llae__ae_nsanae_yae_m.doc.html
aradığın kitap bydu galiba hocam...
-
Soner Yalçın - Behçet Cantürk ün Anıları
Öldürülecek 67 Kürt işadamı listesinin ilk sırasında onun ismi vardı...
Anne tarafından Ermeni'ydi.
Hayatı boyunca "Ermeni dönmesi" diye aşağılandı.
İlk cinayetini 15'inde işledi.
23 yaşında uyuşturucu sevkiyatına başladı.
Karadeniz mafyasıyla işbirliği onu silah kaçakçılığına götürdü.
Müteahhit olarak devlet ihalelerine girdi.
Asala ve ..K'ya yardım ettiği iddiasıyla işkenceli sorgulamalara maruz kaldı...
Hep beraat ettti.
Son sevkiyatı 5,5 ton baz morfindi.
Zırhlı otomobili 14 ocak 1994 cuma günü durduruldu.
Bir gün sonra Sapanca'da ölü bulundu...
Şakağına sıkılan tek kurşunla öldürülmüştü...
İşte Behçet Cantürk'ün yaşamöyküsü...link:http://rapidshare.com/files/31881389/Soner.Yalcin-Behcet.Canturkun.Anilari.rar -
72 kitabın şifresi ne
...
-
Gladiator bunu yazdı:
-----------------------------72 kitabın şifresi ne
...
forumneuro.com dur şifresi hocam kolay gelsin... -
Mesnevi-i Şerif:
M E S N E V İ H A K K I N D A
Mesnevi klasik doğu edebiyatında, bir şiir tarzının adıdır. Edebiyatta aynı vezinde ve her beyti kendi arasında ayrı ayrı kafiyeli nazım türüne Mesnevi adı verilmiştir. Uzun sürecek konular veya hikayeler şiir yoluyla anlatılmak istendiğinde, kafiye kolaylığı nedeniyle mesnevi türü tercih edilirdi.
Mesnevi her ne kadar klasik doğu şiirinin bir türü ise de, "Mesnevi" denildiği zaman akla "Mevlâna'nın Mesnevi'si" gelmektedir.
Mevlâna Mesnevi'yi Hüsameddin Çelebi'nin isteği üzerine yazmıştır. Kâtibi Hüsameddin Çelebi'nin söylediğine göre, Mevlâna, Mesnevi beyitlerini Meram'da gezerken, oturuken, yürürken, hatta semâ ederken söylermiş. Çelebi Hüsameddin de yazarmış.
Mesnevi'nin dili Farsça'dır. Halen Mevlâna Müzesi'nde teşhirde bulunan 1278 tarihli, elde bulunulan en eski Mesnevi nüshasına göre beyit sayısı 25618 dir.
Mesnevi'nin Vezni: Fâ i lâ tün - fâ i lâ tün - fâ i lün 'dür.
Mevlâna 6 ciltlik Mesnevi'sinde tasavvufi fikir ve düşüncelerini, birbirine ulanmış hikayeler halinde anlatmaktadır. Kaynak Kültür Bakanlığı
http://rapidshare.com/files/66081050...vi-i_Serif.rar -
Seçme Müzikli Rondlar Kitabı + Diş Krallığını Kurtaralım Görsel Eğitim
-
Peygamberimizden Örnek DualarPeygamber Efendimizin(s.a.v.) dualarnın bulunduğu küçük bir e-book...
Herkese tavsiyemdir...
rapidshare.com/files/123791759/Peygamberimizin_Du_lar__305_ndan_oernekler___priso ner45___.rar
rar şifresi : forumneuro.com -
Milliyet - İlk'ler Ansiklopedisi

Milliyet Gazetesi’nin okuyucuları için hazırladığı İlk’ler Ansiklopedisi.
- Bugün kullandığımız her şeyin ilkleri hakkında bilgi veriyor.
- 416 sayfa.
- İki cilt hazırlanmış. Bütünlük olması için iki cilt tek dosyada birleştirildi.
- Ansiklopedinin sonunda kronolojik sıraya göre ilkler ve alfabetik sırada içindekiler var.
- PDF formatında düzenlenmiştir.
- Taramadan kaynaklanan hatalara karşı gözden geçirilmiştir.Milli Enstrumanımız-Bağlama Metodu Kitabı: -
enes bunu yazdı:
sirpence bunu yazdı:
stephen king kitapları mükemmel olmuş. bide dediğim gibi erdal demirkıran ben dünyanın en akıllı insanıyım ayrıca upload edebilir misin? 5 dk nı almaz:D varsa diğer kitaplarını da demirkıranın
uploadlarımın arasında yhok am bulursam söz hocam...
-----------------------------bulursan koyda bizde indirelim hocam. yhok diye bişi yok bu arada