Paypal İle Çalışmak Zorundayım Öneriler?
-
ayhun bunu yazdı
Webmoney?
aynen ama para kaynağı destekliyor mu
-
n3xt bunu yazdı
amerika paypal hesabı ve payoneer "usd prepaid" kart ile çözdüm, paypal'den payoneer'ın "global payment service" tarafına aktarıyorum,
payoneer zaten mastercard gönderiyor direk yurtiçinde bütün pos cihazlarında harcayabiliyoruz, veya istersen bankaya swift transfer yapabilirsin yine payoneer'dan (transfer ücreti keser),
Detaylı anlatırsan +rep kardeş:)
Ne olur biraz detay ver ne yapacağıma. -
amerika adresli paypal aç, (vpn ile yapabilirsin)
payoneer hesabı aç, (doğru adres bilgileri ile açabilirsin)
payoneer'dan usd kart talep et,
paypal hesabına payoneer'dan sana verilen global payment service usd hesabını tanımlayarak verify et,
verify ettikten sonra paypal'dan payoneer'a para gönderebilmeye başlayabiliyorsun,
bunlar tabi 1 ay felan sürebiliyor,
-
payoneer İ PAYPALA tanıttıgında 250 usd üstü ödeme alırsan bloke koyuyor.. adres telefon doğrulama vs ... %90 da bloke koydugu parayı geri vermiyor..
bu işte payoneer kullanmayı kesinlikle tavsiye etmiyorum...üzülürsünüz...
-
Konu ile ilgili çok fazla bilgim yok fakat yurtdışı para aktarımlarında hsbc nin yurtdışında da şubesi olduğundan transferlerimi daha masrafsız yapıyorum. Belki senin de işine yarayabilir. İkincisi yurtdışı epayments kartım var. Shift yolu ile veya bitcoin üzerinden para eklemesi yapabiliyorum karta. Dolar ve euro olarak seçenekler var. Aynı kredi kartı gibi kullanabiliyorum istediğim pos cihazında. İnternet üzerinden tarayıcıdan kimlik ve adres gösteren belge yükleyerek adresine kadar geliyor istediğin atm den paranı çekiyorsun tek seferde 10 dolar da çeksen 3000 dolar da çeksen 2.6 dolar komisyon düşüyor. (dünyanın her yerindeki farklı atm lerden komisyon ücreti sabit) Eğer işime yarar diyorsan bir araştır hocam..