folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Paypal Sınırlandırması 9 Hesap 257 Tl ?

Paypal Sınırlandırması 9 Hesap 257 Tl ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

işte öyle :)

Bunlar paypal adreslerim bold olanlar ana hesap diğerleri alt hesaplar bunlara hergün para akışı olur aynı ip adresi ve tarayıcıdan da bold olanlara tek tek girip parayı tek bir hesapta topluyorum HİÇBİRİNDE de kredi kartı ekli değil sadece birtanesinde banka kartı ekli. Siz ne yapıyorsunuz da böyle banlanıyorsunuz anlamadım ya :) Ayrıca aramaktan korkmayın adamların telefon hizmet şahane bişey ya çok ilgililer

KaRaKuLe tarafından 16/Mar/13 00:27 tarihinde düzenlenmiştir

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

:D

Bunlar paypal adreslerim bold olanlar ana hesap diğerleri alt hesaplar bunlara hergün para akışı olur aynı ip adresi ve tarayıcıdan da bold olanlara tek tek girip parayı tek bir hesapta topluyorum HİÇBİRİNDE de kredi kartı ekli değil sadece birtanesinde banka kartı ekli. Siz ne yapıyorsunuz da böyle banlanıyorsunuz anlamadım ya :) Ayrıca aramaktan korkmayın adamların telefon hizmet şahane bişey ya çok ilgililer

Hocam bende boyleydim sonra siktiler :D aynen aynı ip aynı browser ile 1 ay sonra ....

Mx0TBT tarafından 16/Mar/13 00:30 tarihinde düzenlenmiştir

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kardeş 3 aydır böyleyim sorun yok :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

hmm

İyimis ne diyimki :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    EnableTurk bunu yazdı
    CodeInside bunu yazdı

istedikleri her şeyi eksiksiz bir şekilde gönderirsen açıyorlar. geciktirmen daha da zorlaştırır her şeyi. mail'de zaten hangi belgenin gerekli olduğunu, hangi belgenin eksik olduğunu belirtiyorlar. benim başıma geldi oradan biliyorum.

geçmiş olsun falan diyenler bırakın bu ayakları. adamların görevi size yardım etmek, sizi zor duruma düşürmek değil :)

Hergünüm paypal ile geçiyor, her 3 5 günde bir yaşıyorum bu durumu. Paypal'da belki 5 bin tl param var. göndermezler demedim ayrıca..  Sen bırak bu ayakları, her Allahın günü muhattabım adamlarla.

Ama beklemek çok daha kolay o blokeyi kaldırtmaktan. 

her günün paypal ile geçiyorsa bu zamana kadar bazı şeyleri öğrenmiş olman gerekirdi. paypal kimsenin hesabını sebepsiz yere sınırlandırmaz. sürekli türkiye'den girdiğin bir hesaba yurtdışı ip'si ile girmen bile yeterli bir sebeptir hesabının sınırlanması için. paypal'ı diğerlerinden ayıran çok özellik var. türkiye departmanında çalışan destek ekibi sürekli işinizi daha da kolaylaştırmak için uğraşıyor. istenilen bir belge formata uymuyorsa, kabul edebilecekleri diğer belgeleri bile kabul ediyorlar. yani hiçbir şey kimsenin keyfine göre olmuyor. oradaki adamlar kasıtlı olarak işi zorlaştırıyormuş gibi yansıtıyor bazıları, ona çok gülesim geliyor. evet, adamların işi gücü yok sürekli sizin hesabınızı sınırlandırıyor :) hesabınız %99 ihtimalle otomatik olarak sınırlandırılır.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

bide komik yani bu hesaplar kredi kartı ile onaylanmıstı :D yuhhhhh dedim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    CodeInside bunu yazdı
    EnableTurk bunu yazdı
    CodeInside bunu yazdı

istedikleri her şeyi eksiksiz bir şekilde gönderirsen açıyorlar. geciktirmen daha da zorlaştırır her şeyi. mail'de zaten hangi belgenin gerekli olduğunu, hangi belgenin eksik olduğunu belirtiyorlar. benim başıma geldi oradan biliyorum.

geçmiş olsun falan diyenler bırakın bu ayakları. adamların görevi size yardım etmek, sizi zor duruma düşürmek değil :)

Hergünüm paypal ile geçiyor, her 3 5 günde bir yaşıyorum bu durumu. Paypal'da belki 5 bin tl param var. göndermezler demedim ayrıca..  Sen bırak bu ayakları, her Allahın günü muhattabım adamlarla.

Ama beklemek çok daha kolay o blokeyi kaldırtmaktan. 

her günün paypal ile geçiyorsa bu zamana kadar bazı şeyleri öğrenmiş olman gerekirdi. paypal kimsenin hesabını sebepsiz yere sınırlandırmaz. sürekli türkiye'den girdiğin bir hesaba yurtdışı ip'si ile girmen bile yeterli bir sebeptir hesabının sınırlanması için. paypal'ı diğerlerinden ayıran çok özellik var. türkiye departmanında çalışan destek ekibi sürekli işinizi daha da kolaylaştırmak için uğraşıyor. istenilen bir belge formata uymuyorsa, kabul edebilecekleri diğer belgeleri bile kabul ediyorlar. yani hiçbir şey kimsenin keyfine göre olmuyor. oradaki adamlar kasıtlı olarak işi zorlaştırıyormuş gibi yansıtıyor bazıları, ona çok gülesim geliyor. evet, adamların işi gücü yok sürekli sizin hesabınızı sınırlandırıyor :) hesabınız %99 ihtimalle otomatik olarak sınırlandırılır.

evet haklısın okby

edit : Biz ki paypal ile raks eden adamlarız.

EnableTurk tarafından 16/Mar/13 08:34 tarihinde düzenlenmiştir

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

PayPal ödemeleriniz artık çekilebilir.

Hesabınızdan ödemeleri çekmek için lütfen PayPal'da oturum açın.
    Hatırlatma olarak, limiti yükseltme adımlarını gerçekleştirene kadar hesabınıza erişim sınırlı olmaya devam edecektir.

Hesabınıza erişim sınırlıyken, şunları yapabilirsiniz:
    *açık artırma listelemelerinize veya web sitenize logo yerleştirebilirsiniz
    *hesap bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz
    *hesabınızdan para çekebilirsiniz

Şunları yapamazsınız:
    *para gönderemez ve talep edemezsiniz
    *ödeme alamazsınız
    *hesabınıza para ekleyemezsiniz
    *hesabınızı kapatamazsınız

PayPal'ı kullandığınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
    PayPal Ekibi

hahhahahahahahuuhuhuuhu :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Abi aynı durum banada oldu istedikleri bütün belgeleri yolladım 3 gün sonra açtılar. İstediklerini yolla açarlar. Bukadar üşengeç olmayın amına koyum.

manhyak tarafından 09/Eyl/13 17:54 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

boşuna uğraşma diğer hesaplarını silmeni isteyecekler paran olması umurlarında değil bşıma geldi 1200 tl ye yakın param gitti. 1 tane hesap açabiliyorsun resmi olarak ismine 1 tanede ticari.

"bea"
Toplam Hit: 3166 Toplam Mesaj: 24