Paypal Sınırlandırması 9 Hesap 257 Tl ?
-
işte öyle :)
Bunlar paypal adreslerim bold olanlar ana hesap diğerleri alt hesaplar bunlara hergün para akışı olur aynı ip adresi ve tarayıcıdan da bold olanlara tek tek girip parayı tek bir hesapta topluyorum HİÇBİRİNDE de kredi kartı ekli değil sadece birtanesinde banka kartı ekli. Siz ne yapıyorsunuz da böyle banlanıyorsunuz anlamadım ya :) Ayrıca aramaktan korkmayın adamların telefon hizmet şahane bişey ya çok ilgililer
KaRaKuLe tarafından 16/Mar/13 00:27 tarihinde düzenlenmiştir -
KaRaKuLe bunu yazdı
:D
Bunlar paypal adreslerim bold olanlar ana hesap diğerleri alt hesaplar bunlara hergün para akışı olur aynı ip adresi ve tarayıcıdan da bold olanlara tek tek girip parayı tek bir hesapta topluyorum HİÇBİRİNDE de kredi kartı ekli değil sadece birtanesinde banka kartı ekli. Siz ne yapıyorsunuz da böyle banlanıyorsunuz anlamadım ya :) Ayrıca aramaktan korkmayın adamların telefon hizmet şahane bişey ya çok ilgililer
Hocam bende boyleydim sonra siktiler :D aynen aynı ip aynı browser ile 1 ay sonra ....
Mx0TBT tarafından 16/Mar/13 00:30 tarihinde düzenlenmiştir -
kardeş 3 aydır böyleyim sorun yok :)
-
hmm
İyimis ne diyimki :D
-
EnableTurk bunu yazdıCodeInside bunu yazdı
istedikleri her şeyi eksiksiz bir şekilde gönderirsen açıyorlar. geciktirmen daha da zorlaştırır her şeyi. mail'de zaten hangi belgenin gerekli olduğunu, hangi belgenin eksik olduğunu belirtiyorlar. benim başıma geldi oradan biliyorum.
geçmiş olsun falan diyenler bırakın bu ayakları. adamların görevi size yardım etmek, sizi zor duruma düşürmek değil :)
Hergünüm paypal ile geçiyor, her 3 5 günde bir yaşıyorum bu durumu. Paypal'da belki 5 bin tl param var. göndermezler demedim ayrıca.. Sen bırak bu ayakları, her Allahın günü muhattabım adamlarla.
Ama beklemek çok daha kolay o blokeyi kaldırtmaktan.
her günün paypal ile geçiyorsa bu zamana kadar bazı şeyleri öğrenmiş olman gerekirdi. paypal kimsenin hesabını sebepsiz yere sınırlandırmaz. sürekli türkiye'den girdiğin bir hesaba yurtdışı ip'si ile girmen bile yeterli bir sebeptir hesabının sınırlanması için. paypal'ı diğerlerinden ayıran çok özellik var. türkiye departmanında çalışan destek ekibi sürekli işinizi daha da kolaylaştırmak için uğraşıyor. istenilen bir belge formata uymuyorsa, kabul edebilecekleri diğer belgeleri bile kabul ediyorlar. yani hiçbir şey kimsenin keyfine göre olmuyor. oradaki adamlar kasıtlı olarak işi zorlaştırıyormuş gibi yansıtıyor bazıları, ona çok gülesim geliyor. evet, adamların işi gücü yok sürekli sizin hesabınızı sınırlandırıyor :) hesabınız %99 ihtimalle otomatik olarak sınırlandırılır.
-
bide komik yani bu hesaplar kredi kartı ile onaylanmıstı :D yuhhhhh dedim
-
CodeInside bunu yazdıEnableTurk bunu yazdıCodeInside bunu yazdı
istedikleri her şeyi eksiksiz bir şekilde gönderirsen açıyorlar. geciktirmen daha da zorlaştırır her şeyi. mail'de zaten hangi belgenin gerekli olduğunu, hangi belgenin eksik olduğunu belirtiyorlar. benim başıma geldi oradan biliyorum.
geçmiş olsun falan diyenler bırakın bu ayakları. adamların görevi size yardım etmek, sizi zor duruma düşürmek değil :)
Hergünüm paypal ile geçiyor, her 3 5 günde bir yaşıyorum bu durumu. Paypal'da belki 5 bin tl param var. göndermezler demedim ayrıca.. Sen bırak bu ayakları, her Allahın günü muhattabım adamlarla.
Ama beklemek çok daha kolay o blokeyi kaldırtmaktan.
her günün paypal ile geçiyorsa bu zamana kadar bazı şeyleri öğrenmiş olman gerekirdi. paypal kimsenin hesabını sebepsiz yere sınırlandırmaz. sürekli türkiye'den girdiğin bir hesaba yurtdışı ip'si ile girmen bile yeterli bir sebeptir hesabının sınırlanması için. paypal'ı diğerlerinden ayıran çok özellik var. türkiye departmanında çalışan destek ekibi sürekli işinizi daha da kolaylaştırmak için uğraşıyor. istenilen bir belge formata uymuyorsa, kabul edebilecekleri diğer belgeleri bile kabul ediyorlar. yani hiçbir şey kimsenin keyfine göre olmuyor. oradaki adamlar kasıtlı olarak işi zorlaştırıyormuş gibi yansıtıyor bazıları, ona çok gülesim geliyor. evet, adamların işi gücü yok sürekli sizin hesabınızı sınırlandırıyor :) hesabınız %99 ihtimalle otomatik olarak sınırlandırılır.
evet haklısın okby
edit : Biz ki paypal ile raks eden adamlarız.
EnableTurk tarafından 16/Mar/13 08:34 tarihinde düzenlenmiştir -
PayPal ödemeleriniz artık çekilebilir.
Hesabınızdan ödemeleri çekmek için lütfen PayPal'da oturum açın.
Hatırlatma olarak, limiti yükseltme adımlarını gerçekleştirene kadar hesabınıza erişim sınırlı olmaya devam edecektir.
Hesabınıza erişim sınırlıyken, şunları yapabilirsiniz:
*açık artırma listelemelerinize veya web sitenize logo yerleştirebilirsiniz
*hesap bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz
*hesabınızdan para çekebilirsiniz
Şunları yapamazsınız:
*para gönderemez ve talep edemezsiniz
*ödeme alamazsınız
*hesabınıza para ekleyemezsiniz
*hesabınızı kapatamazsınız
PayPal'ı kullandığınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
PayPal Ekibihahhahahahahahuuhuhuuhu :)
-
Abi aynı durum banada oldu istedikleri bütün belgeleri yolladım 3 gün sonra açtılar. İstediklerini yolla açarlar. Bukadar üşengeç olmayın amına koyum.
manhyak tarafından 09/Eyl/13 17:54 tarihinde düzenlenmiştir -
boşuna uğraşma diğer hesaplarını silmeni isteyecekler paran olması umurlarında değil bşıma geldi 1200 tl ye yakın param gitti. 1 tane hesap açabiliyorsun resmi olarak ismine 1 tanede ticari.