folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Paypal Sınırlandırması 9 Hesap 257 Tl ?

Paypal Sınırlandırması 9 Hesap 257 Tl ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    manhyak bunu yazdı

Abi aynı durum banada oldu istedikleri bütün belgeleri yolladım 3 gün sonra açtılar. İstediklerini yolla açarlar. Bukadar üşengeç olmayın amına koyum.

her boku yolladım. sonuç kocaman bir 0 her basit degil.

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mert045
    Mert045's avatar
    Erkek
    hesabına giriş yaparken vpn vb. şeyler kullanma hep aynı lokasyondan gir. çok fazla değiştirince direk kilitliyorlar

Ördek çükü gibi birşey bu hayat, Tuhaflığı ölümden geliyor, Daha doğrusu doğmaktan.(CY)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZINDIK
    ZINDIK's avatar
    Erkek

Uzun zaman önce benim de başıma geldi. Aynı ülke fakat farklı ISP + farklı IP aralıklarından girince hesap otomatik olarak kilitlendi.

İzlediğim yol: Zaten mail atıp istedikleri belgeleri söylüyorlar. Benden; adres içeren bir fatura veya ekstre, sürücü belgesi, pasaport veya kimlik taraması ile gönderip doğrulaması. (Hesap bilgileri ile uyuşan) Ekstre, turkcell faturası, pasaport gönderdim yaklaşık 2 iş günü içinde tekrar aktif ettiler.

Hesabının kısıtlanmaması için zaten yapmaman gerekenleri biliyorsundur; farklı ip adresi + farklı ülke, aynı ülke + farklı ip bloğu + farklı iss vb. yerlerden giriş yaparsan "Unauthorized Account Activity" cortlar.

Toplam Hit: 3170 Toplam Mesaj: 24