folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Paypal Ve Akbank

Paypal Ve Akbank

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar geçengün paypal hesabıma akbank access kredi kartımı ekledim ve alışveriş yaptım . Fakat hesap ekstresi gelince şoka ugradım . Akbank 50TL gibi bir mebla kesmiş Ekstredede Üyelik Ücreti yazıyor . Bankaya telefon açtım ne ücreti bu diye paypala üye olmussunuz oradan kesmişler denildi . Konu hakkında bilgisi olan varmı ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Facebook
    Facebook's avatar
    Erkek

ohha

paypal 2$ gibi bi ücret keser sonra geri iade eder abi iyi zikmiş  banka seni, bende vaktinde alışveriş yaptım worldcard le bi sikim kesilmedi

evet facebook adminiyim, 300 tl den aşşa profil kapattırmak için mesaj atmayın lütfen.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

Akbank yapar böyle şeyler  müşterisini pek memnun etmediğini biliyorum

http://yanduvar.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

ben daha önce bir çok yerde görmüştüm böyle bir durumu paypal otomatik ödemeleri durdurun filan diyorlardı sanırım./paypal kullanmıyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek

üstad BEN 2 tane finansbank kredi kartı ekledim farklı zamanlarda 2$ cekti ve üyeligimi onaylı hale getirincede iade etti 2 sindede sorun yaşamadım. gel gelelim şimdi halkbank advantage kredi kartım var onu ekledim ondan da 2$ aldı ve iade etti yani orda bir oyun var. Geçmiş olsn diyim...

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

hocam gidip şubeden asıl sorunu öğren, itiraz et. paranı geri iste.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    haci kaziklanmissin. Bende paypala kredi karti ekledim. 2 $ kesti, onayladiktan sonra da 2 $ i geri verdi. Bankaya bi git sor hocam :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

by_kamu bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam gidip şubeden asıl sorunu öğren, itiraz et. paranı geri iste.

Otomatik ödemede degildi zaten borç olarak görünüyordu. Gittim bankaya ödemek istemiyorum dedim bizim elimizde olan bişey degil dediler . Kavga ettim güvenlik falan karıştı ortalık zaten parayı karının suratına fırlattım al dürüm yaparsın dedim çıktım . Mecbur ödücez hacı bankaylamı ugraşıcam bide .

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

ekstrede üyelik ücreti yazıosa hocam ben sana o bilgiyi weren müşteri hizmetlerinin .. :D neyse kart aidatının yeni adlarından biri üyelik ücreti 

dewdim dewrildim geldim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

ekstrede üyelik ücreti yazıosa hocam ben sana o bilgiyi weren müşteri hizmetlerinin .. :D neyse kart aidatının yeni adlarından biri üyelik ücreti 

---------------------------

Parayı yatırıp kartı iptal ettirdim . Hesap kartlarındanda alıyorlarmı bu ücreti ? Arasam öğrenciyim desem geri verirlermi ? :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

vermezler kart kullanım ücreti kesmişler :D

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
Toplam Hit: 2286 Toplam Mesaj: 16