Paypal Ve Akbank
-
Arkadaşlar geçengün paypal hesabıma akbank access kredi kartımı ekledim ve alışveriş yaptım . Fakat hesap ekstresi gelince şoka ugradım . Akbank 50TL gibi bir mebla kesmiş Ekstredede Üyelik Ücreti yazıyor . Bankaya telefon açtım ne ücreti bu diye paypala üye olmussunuz oradan kesmişler denildi . Konu hakkında bilgisi olan varmı ?
-
ohha
paypal 2$ gibi bi ücret keser sonra geri iade eder abi iyi zikmiş banka seni, bende vaktinde alışveriş yaptım worldcard le bi sikim kesilmedi
-
Akbank yapar böyle şeyler müşterisini pek memnun etmediğini biliyorum
-
ben daha önce bir çok yerde görmüştüm böyle bir durumu paypal otomatik ödemeleri durdurun filan diyorlardı sanırım./paypal kullanmıyorum.
-
üstad BEN 2 tane finansbank kredi kartı ekledim farklı zamanlarda 2$ cekti ve üyeligimi onaylı hale getirincede iade etti 2 sindede sorun yaşamadım. gel gelelim şimdi halkbank advantage kredi kartım var onu ekledim ondan da 2$ aldı ve iade etti yani orda bir oyun var. Geçmiş olsn diyim...
-
hocam gidip şubeden asıl sorunu öğren, itiraz et. paranı geri iste.
-
haci kaziklanmissin. Bende paypala kredi karti ekledim. 2 $ kesti, onayladiktan sonra da 2 $ i geri verdi. Bankaya bi git sor hocam :)
-
by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------
hocam gidip şubeden asıl sorunu öğren, itiraz et. paranı geri iste.
-----------------------------Otomatik ödemede degildi zaten borç olarak görünüyordu. Gittim bankaya ödemek istemiyorum dedim bizim elimizde olan bişey degil dediler . Kavga ettim güvenlik falan karıştı ortalık zaten parayı karının suratına fırlattım al dürüm yaparsın dedim çıktım . Mecbur ödücez hacı bankaylamı ugraşıcam bide .
-
ekstrede üyelik ücreti yazıosa hocam ben sana o bilgiyi weren müşteri hizmetlerinin .. :D neyse kart aidatının yeni adlarından biri üyelik ücreti
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
ekstrede üyelik ücreti yazıosa hocam ben sana o bilgiyi weren müşteri hizmetlerinin .. :D neyse kart aidatının yeni adlarından biri üyelik ücreti
---------------------------Parayı yatırıp kartı iptal ettirdim . Hesap kartlarındanda alıyorlarmı bu ücreti ? Arasam öğrenciyim desem geri verirlermi ? :D
-
vermezler kart kullanım ücreti kesmişler :D