folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Paypal Ve Akbank

Paypal Ve Akbank

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

AKbank önünde ak yazanlardan uzak duracaksın.

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

paypal degildir o kesilen sanirim senin kart yenileme parandir.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

paypala kresi kartı değilde hesap kartı girsek olmuyor mu için de bir miktar para olacak tabi paypalın keseceği kadar

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

bende paypal ile akbank kredi kartım accessi kullanıyorum ama bende kesmediler öyle bişey o senin yıllık kart paran seni keklemiş müşteri temsilcisi haberin olsun:)

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

İş bankasında, öğrenci belgesi verirseniz kart ücreti almıyorlar. Akbank'ta var mı öyle birşey bilemem. Akbank, Garanti'den sonra en kazıkçı banka zaten. Bir zaman ben üniversitede iken, sadece 1 sene için öğrenci kartlarını Akbank bankamatik kartı yaptılar, para yatıran arkadaşların paralarını çatır çatır kesti kart ücreti muhabbetine... Zaten 1 sene sonra üniversite Akbank'ı bıraktı :) Yapabileceğiniz birşey yok gibi hocam. Geçmiş olsun :)

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 2287 Toplam Mesaj: 16