Pazar Gecesi Kız Ortamı Yapma Arzusu... İnce İşlerden Çakan Müridler Bi Yardım Eli
-
Müridler vaziyeti hemen aktarıyorum:
Polonya'da olduğumu biliyorsunuz zaten. Burada kız erkek karışık bir yurtta kalıyorum. Pazar günleri burada çok sıkıcı geçtiğii için genelde millet odasında içiyor. Yeni tanıştığım polonyalı kızların odasına çıktım, kızlarla dün geceki partide tanışmıştık ve bize pazartesi buluşmak istediklerini söylemişlerdi, muhabbet olsun diye parti gecesinden bahsettim, hatırlamıyorum deyip beni bi güzel mal yerine koydu da neyse... İspanyollar falan vızır vızır dolanıyorlar her kata base kurmuşlar aqduklarım biz daha yeniyiz burada pek ortamımız yok.
Ne yapmalıyım sizce?
Chinkue! (Yardım edin....)
-
cool olcaksın hocam
heleki yurtdışındasın kesin tutar. bak cool ol diyorum asosyal ol demiyorum. en yerinde taktik budur yeni kaynaşmak için dene gör
-
birde yabancılar tipede çok bakıyo. londrada bunu anladım. hani tavırlar, davranışlarda önemli ancak elin yüzün temiz, düzgün olucak. birde arkadaşın yukarıda dediği gibi yılışık izlenmi bırakma kızların üstüne. olursa ekime olmazsa *ikime modunda ol.
-
Usta kapılarını çalıp hello chix can't you see im so kool mu diyeyim biraz aç cool tavırları :)
İçsem miki napsam lan 70lik kalite vodka 20 lira, 1 litre bira 1.5 lira aq :D
-
Uçan spagetti canavarına yalvar, belki sesini duyar
-
birde bence bi kızın üzerinde yoğunlaş. yoksa insan oyle kız ortamına girince hangisi hangisi diye gözü dönüyo. hele yurtdışı olunca.
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------
Uçan spagetti canavarına yalvar, belki sesini duyar
-----------------------------Antep'e gelince söz sana nohut dürüm ısmarlayacam.
PS: Abuk subuk yorumlar yapmasanız olmaz dimi burda insani bir durumumuzu açtık size h_h
PS2: Domuz eti çok güzelmiş lan yummy ^^
-
Kaçak et mi getireceksin la... tipine dikkat et hacı... Fazla asılma...
-
orda senin tek yarin elizabeth gibi gözükmekte. =)
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------
Usta kapılarını çalıp hello chix can't you see im so kool mu diyeyim biraz aç cool tavırları :)
İçsem miki napsam lan 70lik kalite vodka 20 lira, 1 litre bira 1.5 lira aq :D
-----------------------------İçme hocam caiz değil.. :|
İçmeden de götürürsün sen o kızları... :D
-
sadece gerekli zamanı bekle hocam. ve arkadaşın dediği gibi kool olcaksın.