folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Pazar Gecesi Kız Ortamı Yapma Arzusu... İnce İşlerden Çakan Müridler Bi Yardım Eli

Pazar Gecesi Kız Ortamı Yapma Arzusu... İnce İşlerden Çakan Müridler Bi Yardım Eli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca ortamda kendini göster şık olmaya calış türk kafa yapısını kullan fazla öteye kacma konuşurken akıcı konuş mantıklı konuş falso verme kız hakkında ufak bi bilgin varsa hemen ince bir şekilde aç böylece muhabbet etmeye başlamış olursun. Mimiklerini vs şeylerini iyi kullan yeter ya hoca aslında kendin ol gerisi gelir güveni aldın mı üstüne başka akıl hocan olmaz :) içinden geçenleri abartmadan düşüncelerini yansıt işte

hee ole ole ,

benim istanbulda itu'de okuyan bursadan arkadasim gelmisti . ona anlatiyordum surekli maceralari inanmiyordu . Ya kizlar oyle degil falan diyip duruyodu. ona surekli , dunyaya acil Turk kizlari gibi degil diger kizlar falan demistim . Inanmiyordu , atiyorsun falan deyip duruyordu. ek olarak gece hayati turkiyeye gore 1/3 daha ucuz burda :) . Aldim onu getirdim , daha ilk aksam bir kiz begendi diskoda . ama soramiyordu , bagirirsa terslerse falan diyodu . :D dedim git kap yoksa baskasi alicak . cocukta ingilizce catirti , zaten caliskandida tipte var . ben tuttum kizi , konustum durumu anlattim . sanstan kiz makedon cikmisti . Bizi severler . iste bunlar bir araya geldi , kiz masamiza geldi ( JB sise actirdik , masa kapadik iki kisi ) . bu konusuyor , kiz dans edicek . ben buna yandan bagriyorum , tut saril dans et ,yaklas falan . indir elini aradan . kiz bizim arkadasa sarilmak , yakinlasmak istiyor. bizimki kiza edebiyat okuyordu :D sonra kiz bunu birakti gitti arkadaslarinin yanina .bizim aradasin morali bozuk tabi . sonra gittim dedim kiza ne oldu falan , rahatsizmi ettik ? kizin bana dedigi suydu , ben dans etmek istiyorum , eglenmeye geldim . Ama arkadasin sadece konusuyor :)

bu arakadasa ders olmustu , sonraki aksam ise ukraynali tutmustu bitane . benim odayi verdim ona ertesi aksam , ben tr ye dondum o artik ne yaptiysa :D bilemem .

ama kroluk yapmadigin surece , biraz cilgin takilican . hemen arkasina gec daya demiyorum , el sakalari yap , yaklas , espiri yap. dans et falan . zaten kiz sana karsi yakinlik hissedince bu aksam olmasa bile ertesi gun en gec verir. burda boyle .

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

Z-CHAN bunu yazdı:

En üst katta türk kızları var onların mı yanına gitsem acaba

senin gibileri icin benim kullandigim bir benzetme var

altin magdeninden komur topluyorsun :D aptalmisin arkadasim , ne turk kizi . Kizlar seni madem cagirmis git . al bi tane dandirik vodka ( kendin icme :D ) visne . git , tarkan muzikleri acicam de , arya yiyismelik muzikler koy.

yasinda 21 mis , ben buraya 16 yasinda dustum . zamaninda ne hatunlar kacirdim :( keske zamani geri alabilsem , ogrencilik hayatimda bu sene bitiyor :( neydi eski gunler beee ...

pisman olma , git . Turkleri salla , arkadaslik kur , porotokol falan olursa onlara yazdirirsin :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

Z-CHAN bunu yazdı:

İçsem miki napsam lan 70lik kalite vodka 20 lira, 1 litre bira 1.5 lira aq :D

ortam yapmana da gerek yok bu kadar ucuz içkiyi bulmuşsun, hâlâ içmiyosan ne diyim ben sana

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

maximuss bunu yazdı:

Z-CHAN bunu yazdı:

altin magdeninden komur topluyorsun :D aptalmisin arkadasim , ne turk kizi . Kizlar seni madem cagirmis git . al bi tane dandirik vodka ( kendin icme :D ) visne . git , tarkan muzikleri acicam de , arya yiyismelik muzikler koy.

yasinda 21 mis , ben buraya 16 yasinda dustum . zamaninda ne hatunlar kacirdim :( keske zamani geri alabilsem , ogrencilik hayatimda bu sene bitiyor :( neydi eski gunler beee ...

pisman olma , git . Turkleri salla , arkadaslik kur , porotokol falan olursa onlara yazdirirsin :)

Ustad kimsenin çağırdığı yok aq beni yoksa ben dururmuyum tbtnin başında....

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tamam lan niyeti bozdum bi ufak vodka alıp takılacam kızlara :D

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

Z-CHAN bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

Z-CHAN bunu yazdı:

Ustad kimsenin çağırdığı yok aq beni yoksa ben dururmuyum tbtnin başında....

hee ozaman saat gec oldu zaten (burda 23:30 ) . ne bilim ben seni davet etmisler sandim . tanimadigin kizlar  :( .

yapicagin sey ozaman tanidigin bir kiz varsa kupon ( parti ) yapicam falan deyip odana cagirmak olucak ileriki zamanda veya alip bara goturmek tanisma bahanesiyle  . ben o manyakligi bir keresinde yapmistim ,blok'un ( yurdun )  giriste iki kiza denk gelmistim  , oda numarami soyleyip bu aksam parti yapicam demistim ( partite abaza 3 turk arkadas oturup icip muahbbet etmek ) , kizlar cidden gelmisti . bunlarda utanma yok o konuda , sen teklifini yap gelirler illaki biri gelir .

ama cekinirsen kacirirsin . bir kiza karsi bisey hissediyorsan soyle , saklama sen kaybedersin .Tabi kibar olucaksin kizlara karsi , onlarin erkekleri odundur  ...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

polaklar slavca konusuyordu galiba :D

mesela bir kac sozleri vardir komik anlamda :

dobrite devuyski otivat na raya ,  loshite otivat na moyata staya gibisinden . benziyormu ? anladigin kelime varmi arada ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

polonyalılar lehçe konuşuyor. Dobra dobje kurwa gibi kelimeleri var...

Burada saat 10:38. Dur bakalım ya şimdi dışarı çıkıyom içecek bi şeyler alacam sonra olanları yazarım.

Bu arada MSN: sinanaykut_89@hotmail.com

Lütfen ekle

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

Z-CHAN bunu yazdı:

polonyalılar lehçe konuşuyor. Dobra dobje kurwa gibi kelimeleri var...

Burada saat 10:38. Dur bakalım ya şimdi dışarı çıkıyom içecek bi şeyler alacam sonra olanları yazarım.

Bu arada MSN: sinanaykut_89@hotmail.com

Lütfen ekle

dobra aynisi , dobri olunca cogul oluyor .

kurva =  hayat kadini demek :D

eklerim . benziyor az cok . hepsi slavca konusuyor bunlarin ...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

o kadar karının kızın arasında hala ne yapcam diye soruyo ya

Toplam Hit: 4989 Toplam Mesaj: 37