Pazar Gunu Mahkeme Olmasi Normal Mi?
-
merhaba,
beyler pazar gunu saat 14:00 da hakkimda aranma ciktigi icin eve polis geldi. saat 16.30 da apar topar nobetci bir mahkemeye cikarildim.
boyle bisiyi daha once yasayan varmi?
-
Adı üstünde nöbetci mahkemeye çıkmışsın normaldir, davet ettiklerinde gideceksin ağa,
-
Ninja Hacker's Team

bu kadinlarin caldigi paralari bana bindirmeye calisiyorlar...
wh0 tarafından 30/Ara/13 10:30 tarihinde düzenlenmiştir -
hafta sonu olan mahkemelerden prim alıyolarmış içeri tıktıkları adam başına diye duydum:)
-
cemnet bunu yazdı
hafta sonu olan mahkemelerden prim alıyolarmış içeri tıktıkları adam başına diye duydum:)
Oyle bir sey yok yalnizca mesai parasi aliniyor.
Nobetci mahkemeye cikma.durumunuz olursa kacin mutlaka mesai gunlerinde teslim olun. Nobetci mahkemelere ki davalarda yuzde 80 paket olur tutuklu yargilanirsiniz.Barodan gelen arkadas ta dava bitsin parami alayim derdinde oldugu icin iddaa makamina gore takilir
-
hipokondriyak bunu yazdıcemnet bunu yazdı
Nobetci mahkemeye cikma.durumunuz olursa kacin mutlaka mesai gunlerinde teslim olun. Nobetci mahkemelere ki davalarda yuzde 80 paket olur tutuklu yargilanirsiniz.Barodan gelen arkadas ta dava bitsin parami alayim derdinde oldugu icin iddaa makamina gore takilir
Atasözü : Kuru bok göte yapışmaz
Anlamı : Bir kişiye yapmadığı kesinlikle bilinen bir suçu yüklemeye çalışmak boşunadır.www.tahribat.com/Forum-Kufurlu-Olduklari-Icin-Az-Bilinen-Atasozlerimiz-42998/1/
-
WHO, seni daha önceden kredi karti dolandırıcılığı suçundan almışlardı değil mi 6 ay yatmıştın. O günde suçsuzdun :S
bkz: ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
bende bu atasözünü çok beğenirim.
-
Suçsuzdur la ben kefilim. ama belki vergi alıyordur bilmiom
-
DevilRullz bunu yazdı
WHO, seni daha önceden kredi karti dolandırıcılığı suçundan almışlardı değil mi 6 ay yatmıştın. O günde suçsuzdun :S
bkz: ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
bende bu atasözünü çok beğenirim.
He la cidden merak ettim durumu
-
1938 de Bu Ülkede Usulsüzce Şeh Seyid Rızayı Astılar 80 Olan Yaşını Küçültüp Astılar Yalancı Şahit Kullandılar ve En Önemlisi Mahkeme Tatilde İken Yeni Görevlinin Ben Bunu Yapamam Açamam Demesine Karşı Geçe Yarısı Görevliye İstifa Ettirip Yeni Görevliyi Atayıp Seyit Rızayı Astılar Ve Bu Sadece İçlerinden Sadece Biri Burası Türkiye HER AN HERŞEY OLABİLİR...
-
WH0 bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıcemnet bunu yazdı
Atasözü : Kuru bok göte yapışmaz
Anlamı : Bir kişiye yapmadığı kesinlikle bilinen bir suçu yüklemeye çalışmak boşunadır.www.tahribat.com/Forum-Kufurlu-Olduklari-Icin-Az-Bilinen-Atasozlerimiz-42998/1/
öyle birşey yok adalet sistemi o kadar mükemmel ki saçma sapan suçsuz oldugun durumda iftiraya kalıp nobetcı mahkemede paket olabılırsın 2 ay tutuklu yargılanırsın idari yargıyada gelırsene kac ay tutuklu yargılanırsın .
o bok göte yapışmasada kokutur asılı kalır bır sure :)