Pazar Gunu Mahkeme Olmasi Normal Mi?
-
chkarito bunu yazdı
1938 de Bu Ülkede Usulsüzce Şeh Seyid Rızayı Astılar 80 Olan Yaşını Küçültüp Astılar Yalancı Şahit Kullandılar ve En Önemlisi Mahkeme Tatilde İken Yeni Görevlinin Ben Bunu Yapamam Açamam Demesine Karşı Geçe Yarısı Görevliye İstifa Ettirip Yeni Görevliyi Atayıp Seyit Rızayı Astılar Ve Bu Sadece İçlerinden Sadece Biri Burası Türkiye HER AN HERŞEY OLABİLİR...
Teknoloji hakkında konu, 1938, seyit rıza, sen çok yanlış gelmişsin.
-
VBDream bunu yazdıchkarito bunu yazdı
1938 de Bu Ülkede Usulsüzce Şeh Seyid Rızayı Astılar 80 Olan Yaşını Küçültüp Astılar Yalancı Şahit Kullandılar ve En Önemlisi Mahkeme Tatilde İken Yeni Görevlinin Ben Bunu Yapamam Açamam Demesine Karşı Geçe Yarısı Görevliye İstifa Ettirip Yeni Görevliyi Atayıp Seyit Rızayı Astılar Ve Bu Sadece İçlerinden Sadece Biri Burası Türkiye HER AN HERŞEY OLABİLİR...
Hocam hani bazıları eski dönemin daha iyi olduğunu idda ediyolar ya o bakıma dedim yani ülkenin kuruluşundan beri adalet sistemi yanlış onu belirtmek istedim...
-
chkarito bunu yazdıVBDream bunu yazdıchkarito bunu yazdı
Hocam hani bazıları eski dönemin daha iyi olduğunu idda ediyolar ya o bakıma dedim yani ülkenin kuruluşundan beri adalet sistemi yanlış onu belirtmek istedim...
Sen belirtiyorsun da anlamak isteyen kaç kişi var, mesele burada.
-
apar topar izmire goturulup 3 gun nezarethanede kaldiktan sonra nobetci mahkemeye cikarilmistim ve adimi soyadimi soyleyip tutuklanmis, buca palasa, suresini tahliye oldugum zaman ogrendigim uzunca bir tatile gonderilmistim.. (6 ay )
karakoldaki sorguda gecenler ise asagidaki gibiydi :)
polis : sen onu yaptin demi?
ersan : neyi abi?
polis : yaptin yaptin tamam uzatma...acikcasi, ben iltica etmeyi ve bu REZİL ukeden bir an once gitmeyi dusunuyorum..
wh0 tarafından 31/Ara/13 15:25 tarihinde düzenlenmiştir -
WH0 bunu yazdı
apar topar izmire goturulup 3 gun nezarethanede kaldiktan sonra nobetci mahkemeye cikarilmistim ve adimi soyadimi soyleyip tutuklanmis, buca palasa, suresini tahliye oldugum zaman ogrendigim uzunca bir tatile gonderilmistim.. (6 ay )
polis : yaptin yaptin tamam uzatma...acikcasi, ben iltica etmeyi ve bu REZİL ukeden bir an once gitmeyi dusunuyorum..
Aynı şeyi birçok insan düşünüyor. Benzer bir olay başıma gelecekti nerdeyse , araya adam soktuk falan öyle kurtardık.
-
WH0 bunu yazdı
polisi savunmuyorum fakat ne derse desin verdiğin ifadeye imza atmanı istemiyorlarmı
bence polis yerine mahkemeye dert yanmalısın
DE5TROY3R tarafından 31/Ara/13 16:42 tarihinde düzenlenmiştir -
Hoca dur ben seni tanıdım :) demetevlerde mi oturuyordun? Yardimci olurum , Ayrıca istanbul a tasindin diye duydum.
-
Hacı matrix1461.blogspot.com ve dragut nicki bir şey hatirlatti mi :)