folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Pazar Gunu Mahkeme Olmasi Normal Mi?

Pazar Gunu Mahkeme Olmasi Normal Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    chkarito bunu yazdı

1938 de Bu Ülkede Usulsüzce  Şeh Seyid Rızayı Astılar 80 Olan Yaşını Küçültüp Astılar Yalancı Şahit Kullandılar ve En Önemlisi Mahkeme Tatilde İken Yeni Görevlinin Ben Bunu Yapamam Açamam Demesine Karşı Geçe Yarısı Görevliye İstifa Ettirip Yeni Görevliyi Atayıp Seyit Rızayı Astılar Ve Bu Sadece İçlerinden Sadece Biri Burası Türkiye HER AN HERŞEY OLABİLİR...

Teknoloji hakkında konu, 1938, seyit rıza, sen çok yanlış gelmişsin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı
    chkarito bunu yazdı

1938 de Bu Ülkede Usulsüzce  Şeh Seyid Rızayı Astılar 80 Olan Yaşını Küçültüp Astılar Yalancı Şahit Kullandılar ve En Önemlisi Mahkeme Tatilde İken Yeni Görevlinin Ben Bunu Yapamam Açamam Demesine Karşı Geçe Yarısı Görevliye İstifa Ettirip Yeni Görevliyi Atayıp Seyit Rızayı Astılar Ve Bu Sadece İçlerinden Sadece Biri Burası Türkiye HER AN HERŞEY OLABİLİR...

Hocam hani bazıları eski dönemin daha iyi olduğunu idda ediyolar ya o bakıma dedim yani ülkenin kuruluşundan beri adalet sistemi yanlış onu belirtmek istedim...

Önce solucan olarak doğup sonra balık olup balıktan maymuna (nasıl bir geçişise(bunun bilimde bile yeri yok mk)) hoooopppp vucuden insana dönüşmüş ama aklı fikri hala hayvan olan ateistlerle uğraşıyoz...Hey Allahım ya...Sen nelere kadirsin o hayvanları toplayıp yeni bir hayvan HALK ediyorsun..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    chkarito bunu yazdı
    VBDream bunu yazdı
    chkarito bunu yazdı

Hocam hani bazıları eski dönemin daha iyi olduğunu idda ediyolar ya o bakıma dedim yani ülkenin kuruluşundan beri adalet sistemi yanlış onu belirtmek istedim...

Sen belirtiyorsun da anlamak isteyen kaç kişi var, mesele burada.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo

apar topar izmire goturulup 3 gun nezarethanede kaldiktan sonra nobetci mahkemeye cikarilmistim ve adimi soyadimi soyleyip tutuklanmis, buca palasa, suresini tahliye oldugum zaman ogrendigim uzunca bir tatile gonderilmistim.. (6 ay )

karakoldaki sorguda gecenler ise asagidaki gibiydi :)

polis : sen onu yaptin demi?
    ersan : neyi abi?
    polis : yaptin yaptin tamam uzatma...

acikcasi, ben iltica etmeyi ve bu REZİL ukeden bir an once gitmeyi dusunuyorum..

wh0 tarafından 31/Ara/13 15:25 tarihinde düzenlenmiştir

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    WH0 bunu yazdı

apar topar izmire goturulup 3 gun nezarethanede kaldiktan sonra nobetci mahkemeye cikarilmistim ve adimi soyadimi soyleyip tutuklanmis, buca palasa, suresini tahliye oldugum zaman ogrendigim uzunca bir tatile gonderilmistim.. (6 ay )

acikcasi, ben iltica etmeyi ve bu REZİL ukeden bir an once gitmeyi dusunuyorum..

Aynı şeyi birçok insan düşünüyor. Benzer bir olay başıma gelecekti nerdeyse , araya adam soktuk falan öyle kurtardık.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek
    WH0 bunu yazdı

polisi savunmuyorum fakat ne derse desin verdiğin ifadeye imza atmanı istemiyorlarmı

bence polis yerine mahkemeye dert yanmalısın

DE5TROY3R tarafından 31/Ara/13 16:42 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Hoca dur ben seni tanıdım :) demetevlerde mi oturuyordun? Yardimci olurum , Ayrıca istanbul a tasindin diye duydum. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Hacı matrix1461.blogspot.com ve dragut nicki bir şey hatirlatti mi :)

Toplam Hit: 3479 Toplam Mesaj: 19