Pazar Günü Ygs'ye Girecek Müridlerimize Sınav İçin Dua
-
Allah’ım beni hayatta bıraktığın sürece, günahları terk ettirmede bana merhamet eyle.
Beni ilgilendirmeyen işleri bana yükleme.
Seni razı edecek şeylere güzel bakmayı bana nasip eyle.
Ey göklerin ve yerin yaratıcısı, ey ulaşılmayacak kadar yüksek Celal ve ihsan sahibi, ey Allah’ım, Rahman’ım; Celal (güç, kuvvet)in hürmetine, yüzünün, nurun hürmetine Kuran’ı istediğin gibi ezberlememi nasip eyle.
Seni razı edecek şekilde okumamı nasip eyle.
Ey gökleri ve yeri yaratan Celal ve İkram sahibi, ey Allah, ey Rahman celalin yüzünün nuru hürmetine, kitabınla gözümü nurlandırmanı, dilimi çözmeni, kalbimi genişletmeni ve bedenimle onu yaşamamı isterim, nasip et bana.
Çünkü hakka karşı bana Sen'den başkası yardım edemez.
Onu ancak sen verirsin.
Güç ve kuvvet ancak yüce ve ulu Allah’ındır.Sınavdan önce okursak daha iyi olur işleri tamamen sağlama almış oluruz müridler .) Hepimize başarılar,Allah yardımcımız olsun.
-
Türbeye Gidip Bezde Bağlayalım Hatta Okunmus Sekerle Prinçte Lazım :|
-
Allahım, Sen olayı biliyosun,,
Amin..
-
Hocam sadece çalışmakla olmaz bu işler,ondan paylaştım..Allah'ın da yardımına ihtiyacımız var..Mesela çalıştın,çabaladın ful çekiceksin eminsin..Fakat sınavda rahatsızlandın..Ne olucak ./ En basitinden bi örnek bu..Umarım işinize yarar
-
"Yok mu dua eden? icabet edeyim." der Allah-u Teala..
en hayırlı neticeye ulaşmanız duasıyla...
-
kendi ygs dönemimi hatırlıyorum da ihtiyacımız olduğunda nasıl sarılıyoruz dimi?
-
mont-blanc bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Çok sağolasın hocam..Amin hepimize
-
mont-blanc bunu yazdı:
benim bağlantı kopup duruyo heralde. -
ulquiorra bunu yazdı:
benim bağlantı kopup duruyo heralde.
-----------------------------Öle düşünme bence..Sen içini iyi tut,o gelir seni bulur
-
isiniz dua'ya felan kaldiysa..
-
Buremba bunu yazdı:
kendi ygs dönemimi hatırlıyorum da ihtiyacımız olduğunda nasıl sarılıyoruz dimi?
-----------------------------Kendi adıma konuşayım..Benim için böyle bi konu söz konusu değil..Ki öle olanlarda var,ama bu kötü bişey değildir..Zorda kaldığında Allah'ı hatırlamak,ona inanmanın göstergesidir