Pazar Günü Ygs'ye Girecek Müridlerimize Sınav İçin Dua
-
dua motivasyonu arttırır, Soruların cevaplarını vermez, daha istikrarlı bi psikolojiye sahip olmanızı sağlar, Tabi anlayana,,
hayatı boyunca dua nedir bilmeyenler yorum çakmasın :)
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
dua motivasyonu arttırır, Soruların cevaplarını vermez, daha istikrarlı bi psikolojiye sahip olmanızı sağlar, Tabi anlayana,,
-----------------------------Koptur Yavrum Benim :D
Edit: Burada Benim Kadar Dini Bilen Yoktur İdda Ediyorum Kalıbımı Basıyorum 3 Sene Kaldım Fetoşcularla.
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------BosphorusPasha bunu yazdı:
Edit: Burada Benim Kadar Dini Bilen Yoktur İdda Ediyorum Kalıbımı Basıyorum 3 Sene Kaldım Fetoşcularla.
Fetocularda mı din öğreniliyormuş?
-
Amin Hocam Çok Çalışmasamda iyi Oldu Teşekkürler
-
Hakkınızda hayırlısı
-
Kurtcebe bunu yazdı:
HeyQirs bunu yazdı:
BosphorusPasha bunu yazdı:
Fetocularda mı din öğreniliyormuş?
-----------------------------Fetocularda Öğreniliyor Demiyorum Ama ÖGretiyo Genede Herifler 3 Yıl Konyada İşgençe Çektim Resmen Sabah Namaza Kaldırıyolarda Yemek Cezası Vardı
-
myblackworldweb bunu yazdı:
Okul önlerinde okunmuş prinç satalım bu ülkede iyi para getirir...
-----------------------------lalada diye bi mürit gittigidiyordan okunmuş kalem sattıydı yanlış hatırlamıysam :D.
düzenleme : işte konunun linki :
http://www.tahribat.com/Forum-Mubarek-Kalem-113057/
-
Saolun arkadaşlar..İşinize yaradıysa ne mutlu
-
Poet bunu yazdı:
Allah’ım beni hayatta bıraktığın sürece, günahları terk ettirmede bana merhamet eyle.
-----------------------------bu duada "terk ettirmede" kısmındaki sözcük öbeğindeki "de" ayrı yazılsaydı çok değişik bir anlam çıkacaktı bu yüzden "dahi" anlamındaki "de" "da"nın dikkatli kullanılmasının ne kadar önemli olduğunu görüyoruz :)
-
nolanded bunu yazdı:
Poet bunu yazdı:
Allah’ım beni hayatta bıraktığın sürece, günahları terk ettirmede bana merhamet eyle.
-----------------------------bu duada "terk ettirmede" kısmındaki sözcük öbeğindeki "de" ayrı yazılsaydı çok değişik bir anlam çıkacaktı bu yüzden "dahi" anlamındaki "de" "da"nın dikkatli kullanılmasının ne kadar önemli olduğunu görüyoruz :)
-----------------------------Haklısın hoca böle şeylere dikkat etmek gerek,değişik anlamlar çıkabiliyor :D