folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Pazarcılar Kafayı Yemiş Pazardan Alışveriş Yapmayın.

Pazarcılar Kafayı Yemiş Pazardan Alışveriş Yapmayın.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opsiyonel_Bilgiler
    Opsiyonel_Bilgiler's avatar
    Erkek

pazar olayına ben pek bakmıyorum aile kurmadığım için, hala babadan yiyorum da...

üniversiteye başladım başlayalı mağazadan kıyafet, elektronikçiden de ürün almam. İnternet çok daha ucuz.

size bi örnek vereyim: teknosa olsun media markt olsun mağazasında pahalı olup da internet özel fiyatı diye bir durumun söz konusu olduğuna çokça şahit oldum

imza mı gelmiş?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

Pazarcılar çok terbiyesiz, eğitimsiz, kendini beğenmiş tipler...

Bir şey soruyorsun, leş gibi de cevap veriyorlar, direkt kavga sebebi...  Amk itlerini zengin edeceğime markete giderim.. Orospu çocukları sonra rezidanslarda oturuyorlar..

Hepsi değil tabi..

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek

Konu pazarcilik diye baslamis pasajin icindeki telefoncudan cikmis yohq amua! Bu Ulkede o.c insanda esnafta pazacida cok ama sunu unutmayin esnafligin bittigi gunumuz Turkiyesinde bizler ve sonraki nesiller köle isaura gibi yasamaya mahkum olacaktir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

Canakkale esnafı berbattir sakin almayın aldırmayin gelirseniz kazık yersiniz. Ulan ekmek kapisi öğrenci asker ama adamlar bu ikisini sikiyo

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Hava atmak gibi olmasın ben burda kimseyi tanımam kimse beni tanımaz, benim yıllığım 250-300 bin liraya gelir kazanç olarak ama hyundai getz'e biner, 6 yıllık i5 bilgisayar kullanırım, telefonumun camı kırık gönlüm yaralı ama değiştirmem, alışverişimi en ucuz neredeyse orada yaparım, alkol sigara vs. yok, ne bu hükümete ne de sikik esnafına verecek 1 liram yok, doları balya balya yapar üstüne otururum ya da gider borsada takılırım, benden önce benim ekmek yediğim kapıdan ekmek yiyen elemanlar parayı eve gömüyordu ağaoğlu tayfası milletin amına koyuyordu, ben ailemle kalıyorum ev falan da almayacağım ahahaahah sistemin bug'ı yım, akp'ye oy veren ağzı kokan tayfa açlıktan karısını pazarlayana kadar 1 lira yok piyasaya

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

sosyete pazarları halk pazarlarından daha ucuz 

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @glaurung ,hocam sabah sabah iyi güldürdün. ^^/ bu "probi"s`in durumuda gayet ii heralde.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Mert_648 bunu yazdı

Canakkale esnafı berbattir sakin almayın aldırmayin gelirseniz kazık yersiniz. Ulan ekmek kapisi öğrenci asker ama adamlar bu ikisini sikiyo

Agrida okudum orasida ogrenci ve askere iteliyor. Hele ki beles olan cayi net cafede askerlere 3 5 liraya verdiklerini gordum tam bi oclik.

Onun disinda bizim burda pazar iyidir. Icinde illa ki ibnesi olacaktir her iste oldugu gibi ama yorumlara baktim yine buradakilere sukur :F ancak esnaftan nefret ediyorum. Dukkana girip selam veriyorsun yada cikarken iyi gunler vs. Diyorsun adamlarda hic tepki yok ifrit oluyorum boyle durumlarda. 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Kayseri için yazıyorum pazar fiyatları marketin yarı fiyatına nerdeyse demek sizin ordaki pazar öyleymişşş

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Bizim memlekette(Uşak) boyle bı sorun yok ,hele bırde ılcede yasadıgım ıcın epey bır keyıflı, adam neyı yetıstırebılıyorsa onu satıyor, sadece bazı secılı meyvelerı alıp satıyorlar yoksa gerısı hep kendı mahsullerı.

Ben akdarcılardan sıkayetcıım ıstanbulda, Adam bırsey secdırmıyor, ıncıre 25 tl nın asagısında dıyen yok 18 e felan varda onlarda dama tası gıbı, neyse 25 tl ama bellı karısık kısımı sekerlenmıs kımısı paflamıs secmek sart hem ucuzda degıl adam bana bagırıyor   borodor no yopoyorson horkos socorso no olor felan dıye benı resmen uyarmadan bagırarak otelıyor nıye? cunku ıstanbulda mılyon yasıyor cunku gunde bınler o dukkanın onunden gecıyor, ben kusmusum cok mu?

O yuzdedn bu ıstanbuldakı esnaflar soyle bı krız gecırmelılerkı anlamalılar musterının nımet oldugunu

Not: Annem esnaf yanı bende esnaf cocuguyum ama bız kapıdan gıren adam Sa dedıgınde selamını alırız  bom bom suratına bakmayız

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
Toplam Hit: 7803 Toplam Mesaj: 59
pazar pazar pahalı pazarcı