folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Pazartesi Günü Toplayacagım Pc

Pazartesi Günü Toplayacagım Pc

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

sa müritler şimdi ben önümüzdeki pazartesi(2 gün sonra) pc toplayacagım şimdi alacagım bir kaç parça kesinleşti aşagıda bunları verecegim siz nasl uygunmudur kazır mazık yemeyelim sonra :D

AMD AMD ATHLON 64 X2 DUAL 5200+ (2.7GHz)1MB 940p
    ASUSTEK ASUSTEK M3N78VM NF8200 DDR2 VGA+GLAN+SATA 16X
    OCZ OCZ Reaper 2 GB 1066 MHz CL5 DDR2 Kit (2x1GB)
    AXLE AXLE 9600GT 512MB 256BIT DDR3 PCI-E 16x                 

toplam fiyatı 560 ytl bunlarn yanı sıra bir psu ve dvd-rw alıcam hdd bende var kendi hdd mi takıcam sizce nasıldır _? 

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    hocam 15 dolar daha ekle amd 5600 al ıslemcını. anakart asus guzel ama asusun 3a sersısınden sec derım mısal asus M3A (AMD 770, GLAN, SATA, RAID, AM2) tavsıye olunur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek
    amd almada intel olur başkası olur fark etmez o X2 bizzat kullananlardan dinlediğim kadarıyla 5000 üzeride ısınmadan dolayı perfonmans düşüklüğü yaşanıyo :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

maganda bunu yazdı:
    -----------------------------
    amd almada intel olur başkası olur fark etmez o X2 bizzat kullananlardan dinlediğim kadarıyla 5000 üzeride ısınmadan dolayı perfonmans düşüklüğü yaşanıyo :|
    AMD Athlon 64X2 Dual Core 5600 kullanıyorm çokda güsel hiç performans düşüklüğü görmedim..

hacı AMD al işlemcide çok ilerlediler.. intel di bundan öncekisi kötüydü yani..

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

maganda bunu yazdı:

amd 5400 kullanıyorum valla hıc bır sekılde kayıp goremedım ısyerınde fan tozun topragın ıcınde banamısın demedı 1,5 yıldır daha kasayı bıle acmadım temızlemek ıcın 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek
    Tek tavsiyem intel napacan amdyi fantezi yapma :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek
    işte bnde kararsız kaldım amd mi intel mi bütçede kısıtlı 570 ytl lik anca pff ne yapıcam ya :(

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    Butcen kisitliysa baska sansin yok. Biraz gelecege yatirim falan de 15 dolar daha al.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    bende amd 5600 kullanıyorum tavsiye ederim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Hocam Sistem Süper Vede Sudan Ucuz, Daha Ne Kazığı Yiyecen, Kazığımı kaldı Piyasası Belli Zaten, Rahat Ol Tavsiye ederim, Güzel Bir sistem.

Amma Ekran Kartı Ayrı Almanı Öneririm OnBoard Kullanmayasın. Radeon X1300 Tavsiye ederim. Ortalama Fiyattan Pahalı bişey ama Tüm Oyunlarda Ortalama Yüksek Performans Verir.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    hayatında hıc amd kullanmayan ıntel dıyor. ucuz ve performanslı olsun dıyorsan amd. 1 kurusa alacagın amd 1 kurusa alacagın ıntele basar  ama yok ben sadece ıslemcı ıcın 750$ ayıracak butcem var dıyorsan gıder ıntelın extrem ıslemcılerınden alırsın lafım olmaz. sımdıye kadar yıgınla amd topladım kendımde kullanıyorumzerre sıkayetım yok sana tavsıyem 15 dolar daha ekle 5400 al asus un m3a serısı anakart kullan onboard ekran kartı kullanma
Toplam Hit: 2358 Toplam Mesaj: 16