folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Pazartesi Günü Toplayacagım Pc

Pazartesi Günü Toplayacagım Pc

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    hocam öncelikle bileşenler gayet güzeller.. ve ben olsam az daha koyar ekran kartı olarak hd4850 alırdım ;) şu anda en iyi fiyat performans ekran kartıdır kendileri.. ;) :) bir de bu m3a anakartı kadar sorunlu bir kart daha görmedim ben.. diğer arkadaşlar ne diye öneriyorlar anlamadım gitti.. çipset çok ısınıyor diye kitleniyor.. ethernet kartı arızalı.. upgrade ile de çözülmedi o sorunlar.. neyse nihayetinde 1 haftada kart yandı.. :D onun yerine msi k9a2 cf aldım.. ve mükemmel diyebilirim :)

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

cyrpt bunu yazdı:
    -----------------------------
    hayatında hıc amd kullanmayan ıntel dıyor. ucuz ve performanslı olsun dıyorsan amd. 1 kurusa alacagın amd 1 kurusa alacagın ıntele basar  ama yok ben sadece ıslemcı ıcın 750$ ayıracak butcem var dıyorsan gıder ıntelın extrem ıslemcılerınden alırsın lafım olmaz. sımdıye kadar yıgınla amd topladım kendımde kullanıyorumzerre sıkayetım yok sana tavsıyem 15 dolar daha ekle 5400 al asus un m3a serısı anakart kullan onboard ekran kartı kullanma

hocam naptın sen 750 $ işlemci :F

edit : benm bildiim bişe var hoca 4 çekirdekli makina alacaksan inteli kas.Gerisinde yorum yapamam :)

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HiGHVoLTaGe
    HiGHVoLTaGe's avatar
    Erkek
    Hocam Anakart Olarak Asusun P5 Serisi olabilir . Güzel anakartları var
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

peki anakart olarak

MBA-ASUS M3N78-EMH HDMI S940/DDR2/PCI-E/SATA bu nasıl _? fiyatı 128 yetale

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

chelishky bunu yazdı:

cyrpt bunu yazdı:
    hayatında hıc amd kullanmayan ıntel dıyor. ucuz ve performanslı olsun dıyorsan amd. 1 kurusa alacagın amd 1 kurusa alacagın ıntele basar  ama yok ben sadece ıslemcı ıcın 750$ ayıracak butcem var dıyorsan gıder ıntelın extrem ıslemcılerınden alırsın lafım olmaz. sımdıye kadar yıgınla amd topladım kendımde kullanıyorumzerre sıkayetım yok sana tavsıyem 15 dolar daha ekle 5400 al asus un m3a serısı anakart kullan onboard ekran kartı kullanma

hocam naptın sen 750 $ işlemci :F

edit : benm bildiim bişe var hoca 4 çekirdekli makina alacaksan inteli kas.Gerisinde yorum yapamam :)

extrem ıslemcılere bak ne demek ıstedıgımı anlarsın benım verdıgım en dusunun fıtaının yanından bıle gecmıyor. qx9770 fıyaına bır bak ıstersen :)
Toplam Hit: 2357 Toplam Mesaj: 16