Pc
-
Evet Arkadaşlar kendimizi geliştirelim biraz... Size her hafta bir soru soracağim bildiğim veya bilmediğim... Bakalim Pc yi sadece açığ kapatmak içinmi kullanıyoruz yoksa birşeyler öğreniyormuyuz?
Soru : Bir tane *.txt dosyası oluşturun. oluşturduğunuz *.txt dosyasını Adres çubuğuna nasil yerleştireceksiniz? Normalde bilgisayarıma girdiğinizde adres çubuğunda Bilgisayarım - Disket surucu - C - D - E - Yazıcılar gibi kısayollar bulunuyor sizde oluşturduğunuz *.txt dosyasını buraya ekleyin bakalim kim başaracak....
-
kardeş soruyu tam kavrayamadım ama anladığım kadarıyla ise txt dosyasının içine html vs.. kodlarıyla bişiler yazınca (autorun gibi)yapılıyordur.ve sormak istediğim txt dosyası adres çubuğunda görününce kime ne faydası olacak ki?
-
Kendine daha basit yollardan kısa yol oluşturabilrsin anliyorum seni fakat Pc sadece görüntüden ibaret deildir. Ben sadece kendimizi geliştrmek istedim... Gerçekten güzel bir soru. Uraşacağiniz kesin Fakat cevabı buldugunda duyacağın haz duygusubnun tadını kesinlikle unutamayacaksın....
İçerisine herhangi birşey yazmayacaksın sadece oluştudugun *.txt dosyasını kaydet ve adres çubuğuna eklemeye çalış. Emin ol yapamayacaksın . (Gaz vermek Serbestir)
-
VALLA BU BAŞLIK COK İŞE YARAYACAK
SORUNUN CVBINA GELİNCE UNUTTUM DERMİŞİİM :)
-
valla ben bulamadım cevabı.çünki bugüne dek ihtiyacım olmadı:).ama tahmin ediyorum txt dosyasının içine yazılacak bir kodla yapılabilitesi yüksektir
-
sürükle bırak yapınca oluyo
-
sürükle bırak yapınca oluyo
-
nereye sürükle bırakınca oluor.gerçeğini sölemek gerekirse hala soruyu kavrayamadım.evt notepadi açtım kaydettim ve adres barına sürükledim ama gitmedi.sen nasıl yaptın yada anladın
-
Abicim adres cubugunda masaüstünde olan klasörler olmuyormu? Sonuçta dosyaları bir klasöre koyarsak o klasöre adres cubugundan ulasabiliriz.
-
bu arada ben win98 kullanıyommm muhaaa oluyo :D
-
diyorsan ki adres cubuğuna Bilgisayarım yazınca bilgisarıma, C: yazınca c ye gidiyor, sizde text dosyasının ismini yazın da ona gitsin; o zaman yapılması gereken şu
not defteri açılır
içine hede hödü yazılır,
kaydet denilir, zurna ismi verilir
windows klasörüne kaydedilir (XP için)
adres çubuğuna zurna yazılır
hede hödü gürünür.
(ya da run'a zurna.txt yazarsın aynı kapı)
bumudur yani? artık değilse de, bu da birilerinin işine yarar