Pc
-
telefonla joker hakkımı kullanmak istiyorum
-
peki bakalım bana öyle bi klasör ismi verin ki windows bunu kabul etmesin (özel karakter kullanmak yok sadece isim)
-
com1,com2,con v.b
-
Kreston bunu yazdı:
peki bakalım bana öyle bi klasör ismi verin ki windows bunu kabul etmesin (özel karakter kullanmak yok sadece isim)
tahribat sözlükte yazmıştım bea birsürü kapanmasa bakardın ordan :)) -
Kreston bunu yazdı:
con, lpt1, lpt2,3,4,5,6,7,8,9 bunları kabul etmez, forumda daha önceden vardı bu konu.
-
hadi bakalım : ) winxp kurarken winamp ı açıp şarkı dinlemek msn i açıp chat chut yapmak hatta win kurarken tahribat.com a girmek yazın bakalım ben yaptım : )) kimse inanmıo ama oluo işte:D
-
nickimyok bunu yazdı:
hadi bakalım : ) winxp kurarken winamp ı açıp şarkı dinlemek msn i açıp chat chut yapmak hatta win kurarken tahribat.com a girmek yazın bakalım ben yaptım : )) kimse inanmıo ama oluo işte:D
VMware kullanırsan olur tabi :) -
hiç bi dalga kullanmıosun normal win cd sini takıosun win kuruosun okey;)
-
eğer doğru anladıysam adres cubuğundan dosya açman gibim bi şeymi yapcaz.basit; C:\tahribat.txt diye bir dosyamız olsun bunun içinde www.tahribat.com yazsın. internet explorer acın şunu yazın
file://C:/tahribat.txt
işte bu kadar :) , aynı şey diğer dosya uzantıları içinde geçerlidir. jpg , mp3 vs. -
nickimyok bunu yazdı:
hiç bi dalga kullanmıosun normal win cd sini takıosun win kuruosun okey;)
winxp kurulu sistem üzerine tekrar kurarken yapılabilir :D
Toplam Hit: 5873 Toplam Mesaj: 24