folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Pc Açıldıktan 4 Sn Sonra Restart Çekiyor

Pc Açıldıktan 4 Sn Sonra Restart Çekiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

%90 islemdi isisindandir... %10 da power suppy'inin kablolarinda siyiriklar fln varsa, veya acik uclu kablo avrsa ve kasanin metal olan kisimlarina gediyorsa yapar....

Cozum: islemciyi cikart ve yerine tam oturt, fanda sorun varmi diye kontrol et. acik kablolari kontorl et ;)

Shaban Interactive Pro.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lastsoldier
    Lastsoldier's avatar
    Erkek
    katılıyorum büyük ihtimal işlemcinin ısınmasından işlemci fanını bi temizle tozlu ise olabilir + fanı söküp cpu nun üzerindeki silikonu bi kontrol et kurumuşsa yenile

nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilme
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    Lastsoldier bunu yazdı:
    -----------------------------
    katılıyorum büyük ihtimal işlemcinin ısınmasından işlemci fanını bi temizle tozlu ise olabilir + fanı söküp cpu nun üzerindeki silikonu bi kontrol et kurumuşsa yenile
    -----------------------------
    2 dir eski konuları hortlatıyorsun ..

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    sistem çökmüş format at düzelir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    hacı alacan 3 m yükseklikten yere bırakacan bakacan çalışıyomu muhtemelen 4 sn sonra açılma sorunun hal olacak çünkü kasa hiç açılmayacak puhahahahahahah :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cbekcibasi
    cbekcibasi's avatar
    Erkek

1 Saat önce aynı hata bnm leptop da da vardı mavı ekran cıkıordu formatladım ılk ınde olmadı 1 daha yaptım düzeldi

Pc Kopat izmir_love_1988@hotmail.co.uk Msn?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibadeath
    ibadeath's avatar
    Erkek
    yanık kokusu geliyormu kasadan bi ac kokla duman falan cıkıyosa panik yapma. su dok. sonra tiner ve dis fircasi araciligi ile bir guzel temizle anakarti ve ramlari soketleri falan. sonra compressor ile kurula acilmassa belediye coplugune at.

a fix for grace
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

bunu dene eğer açılmassa monitöre de enerji gelmesse ben bu işi bırakırım

anakartı makınadan çıkart ekran kartı ram fln hepsini sök sonra işlemciyi sök rest atmasının nedeni işlemci ısınıyordur ondan yanmaması için bios rest attırıyordur makınaya işlemcini güzelce macunla sonra işlmecini yerine tak anakartı kasaya takmadan ekran kartını ram power suppleyı tak bak anakartı kasaya takmadan aynlız hdd bağlı olmasın sonra çalıştır ekra açılacaktır eğer sorun tahmın ettiğim gibi ise açıldığı zaman kapat sök tak yerlerıne hepsini gene olmassa anakartı işlemciyi çıkartıp buz dolabında 15-20 dk kadar beklet gene olmassa sorun donanımsal olabılır. benım bızzat uyguladıgım taktıkler hade sana kolay gele...

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
Toplam Hit: 3875 Toplam Mesaj: 29