Pc Açılırken Bip Die Ötüyo :)))
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
aç pc kasasını elektrikli süpürgeyi tut fanları ordaki tozları iice çektirNerde fan görürsen yanaştır bişey kalmas.
-----------------------------hoja sen konuyu birdaha oku :D
-
mono haporleri sokecen baska sansin yok...la biz gencligimizde Dial-up la gecenin bir yarisi internete girerken ,evdekiler duymasin ,peder uykudan uyanmasin diye hatim indirirdik...bide datttt dittt dodo datt dittt...bagirirdi modem baglanti hatasi derdi...hayda bidaha cevir..tekrar hatim indirmeye basla :) Dialup modemin cikardigi ton sesinin yaninda Bio sesi velinimetti :D
-
ComputerWolf bunu yazdı:
mono haporleri sokecen baska sansin yok...la biz gencligimizde Dial-up la gecenin bir yarisi internete girerken ,evdekiler duymasin ,peder uykudan uyanmasin diye hatim indirirdik...bide datttt dittt dodo datt dittt...bagirirdi modem baglanti hatasi derdi...hayda bidaha cevir..tekrar hatim indirmeye basla :) Dialup modemin cikardigi ton sesinin yaninda Bio sesi velinimetti :D
çok güldüm hoca :D aynı sorun bendede vardı hoparlorleri soktum ama şimdi server kullanıyom onun fanlar supurge gibi çalışıyo :D onlara daha care bulamadım. bilen varsa settirsin :Dbu arada sen msn i mi degiştin compu abü bi ekle bişe sorcam sana
-
arkadaşım Anakartın üzerinde ufak ufak kabloların girdiği yerler vardır böle yanyana birsürü
onları çıkart üstlerini oku
kimisinde Power Led kimisinde Hdd felan yazar power led dediği power düğmesine bastığında yanan ışık içindir hdd ise harddiskin çalıştığında kasanın önünde beliren o boktan yeşil ışık içindir
sen Hoparlör yazanı çıkartırsan ses gelmez ok.
-
eheheeh denicem sökmüş ken hdd yide sökücem
-
kabus bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşım Anakartın üzerinde ufak ufak kabloların girdiği yerler vardır böle yanyana birsürü
onları çıkart üstlerini oku
kimisinde Power Led kimisinde Hdd felan yazar power led dediği power düğmesine bastığında yanan ışık içindir hdd ise harddiskin çalıştığında kasanın önünde beliren o boktan yeşil ışık içindir
sen Hoparlör yazanı çıkartırsan ses gelmez ok.
-----------------------------hoja brova sorun çözüldü.
ama şimdide pcden hiç ses çıkmıyor
-
nasıl ses çıkmıyor anlat bakalım.
-
sorunu çözdüm eyw
-
muhbir bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
aç pc kasasını elektrikli süpürgeyi tut fanları ordaki tozları iice çektirNerde fan görürsen yanaştır bişey kalmas.
-----------------------------hoja sen konuyu birdaha oku :D
töbe estafurullah ya havle vela kuvvete...Olum aq ne alaka saçmalıyorsun ya okudukta cevap yazdık.Benim pcden kesintisiz ses geliyordu 3-4 dakika sonra kapanıyordu belki öyle birşeydir didim.
-
no porblem