Pc Açılmıyor Reset Atıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

ram dir o ram :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

eve gittim cdlerimi aldım geldim formata başladım şuan tam biçimlendirme yapıyo sorun yok gibi sanırım yazılımsal

bilgisayarcılar format atmış hep sp2 hep hata veriyo tabi ben kendi cdimle atayım birde güncelleştirmeleri açıp sp3 e yükselteyim bak bişi oluyomu bundan sonra :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

gecen benim power supply patladi degistirdik sonra ayni sorun bende oldu

eleman degistirmisti...  sora power i actik baktik switch i 220 de kalmis burda 110 kullaniyoruz elekrigi sende bi ona bak

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

ramlerin tozunu al .. olmazsa işlemciden şüphelen işlemcide temizse anakarttan..

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

bugune kadar boyle bir sorundan dolayı hep servise gitmişse o pc

genelde ekran kartı board uysmazlıgı,gibi mevzular olmakta özellikle bir zaman 478 pin boardlarda ve lga boardların ilk modellerinde

cok sık oluyordu.bazen bios guncellemesi veya ekrankartı değişimi v.s...bazende boardun ob ekran kartı iş göruyoe diye

musteri razı olurdu.

bu gibi birsey deilse ramlere bak.yuvaları temizle.özellikle bu durum amd boardlar için daha önemli

bir önemli durum daha psu smps oldugu için asırı sıcak oldugu durumlarda yada fan eskisi gibi verimli deilse

sogutma yeterli olmayacagı için belli bir noktada cokuntu olusacaktır psu da dolaysıyla resetlicek otomatikman

mademki türksün systeme göster ürksün
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

Nedir bu alperin pc lerden çektigi ne zaman gorsem pc Bozulmuş Başında Alper Var :)

Hacı Reset donanımsal nedeni söylim işlemcinin çok Tozlanması nefes almamasıyla Ilgılı yok temız Atıyor dıyorsan vürüs başkada caresı yok

Beleş wireless kahramanı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

hocam dediklerinin aynısı banada oluyordu.

xp ekranına gelirken reset atıyordu.

donanımsal bişey değil yani

bi format at düzelicektir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

adama bunu yazdı:
    -----------------------------

Nedir bu alperin pc lerden çektigi ne zaman gorsem pc Bozulmuş Başında Alper Var :)

Hacı Reset donanımsal nedeni söylim işlemcinin çok Tozlanması nefes almamasıyla Ilgılı yok temız Atıyor dıyorsan vürüs başkada caresı yok

-----------------------------

format attım düzeldi :) 3 pc var 2 büroda 1 evde ne yapayım sırasıyla bozuluyo a.q bilindik hatalardanda bozulmuyo :)  kodumun şeyi güncelleştirmeleri yaptırıyom sonra sp3 e yükseletecem

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

işletim sistemini yeniden kur,yada sistem cd`sini başlat chkdsk /r yap repair olsun düzelir o.

Toplam Hit: 3102 Toplam Mesaj: 20