Pc Açılmıyor Reset Atıyor
-
ram dir o ram :)
-
eve gittim cdlerimi aldım geldim formata başladım şuan tam biçimlendirme yapıyo sorun yok gibi sanırım yazılımsal
bilgisayarcılar format atmış hep sp2 hep hata veriyo tabi ben kendi cdimle atayım birde güncelleştirmeleri açıp sp3 e yükselteyim bak bişi oluyomu bundan sonra :)
-
gecen benim power supply patladi degistirdik sonra ayni sorun bende oldu
eleman degistirmisti... sora power i actik baktik switch i 220 de kalmis burda 110 kullaniyoruz elekrigi sende bi ona bak
-
ramlerin tozunu al .. olmazsa işlemciden şüphelen işlemcide temizse anakarttan..
-
bugune kadar boyle bir sorundan dolayı hep servise gitmişse o pc
genelde ekran kartı board uysmazlıgı,gibi mevzular olmakta özellikle bir zaman 478 pin boardlarda ve lga boardların ilk modellerinde
cok sık oluyordu.bazen bios guncellemesi veya ekrankartı değişimi v.s...bazende boardun ob ekran kartı iş göruyoe diye
musteri razı olurdu.
bu gibi birsey deilse ramlere bak.yuvaları temizle.özellikle bu durum amd boardlar için daha önemli
bir önemli durum daha psu smps oldugu için asırı sıcak oldugu durumlarda yada fan eskisi gibi verimli deilse
sogutma yeterli olmayacagı için belli bir noktada cokuntu olusacaktır psu da dolaysıyla resetlicek otomatikman
-
Nedir bu alperin pc lerden çektigi ne zaman gorsem pc Bozulmuş Başında Alper Var :)
Hacı Reset donanımsal nedeni söylim işlemcinin çok Tozlanması nefes almamasıyla Ilgılı yok temız Atıyor dıyorsan vürüs başkada caresı yok -
hocam dediklerinin aynısı banada oluyordu.
xp ekranına gelirken reset atıyordu.
donanımsal bişey değil yani
bi format at düzelicektir.
-
adama bunu yazdı:
-----------------------------
Nedir bu alperin pc lerden çektigi ne zaman gorsem pc Bozulmuş Başında Alper Var :)
Hacı Reset donanımsal nedeni söylim işlemcinin çok Tozlanması nefes almamasıyla Ilgılı yok temız Atıyor dıyorsan vürüs başkada caresı yok
-----------------------------format attım düzeldi :) 3 pc var 2 büroda 1 evde ne yapayım sırasıyla bozuluyo a.q bilindik hatalardanda bozulmuyo :) kodumun şeyi güncelleştirmeleri yaptırıyom sonra sp3 e yükseletecem
-
işletim sistemini yeniden kur,yada sistem cd`sini başlat chkdsk /r yap repair olsun düzelir o.