Pc Açılmıyormuş
-
Abi Ekranı sök Harddiski çıkar kendininkini tak ona ekranı tak dene Olmadı aletten ses çıkartmaya çalışın ve seslerin neye benzediğini söyleyin yani bi ısa bi uzun dit yada hiç kesilmeyen bip falan
-
konuyu takipteyim benzer durumla iki kere karşılaştım sorun neymiş öğrenelim :D
-
bi cdromu sök diyen olmamış kimse tam bişey söylememiş :) aynı durum başıma geldi sorun anakarttaydı :) chipsetmiydi bi bişey bişey yanmıştı yani :)
-
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------
bi cdromu sök diyen olmamış kimse tam bişey söylememiş :) aynı durum başıma geldi sorun anakarttaydı :) chipsetmiydi bi bişey bişey yanmıştı yani :)
-----------------------------Kimse tam bir şey söylememiş ne demek? Herkes bildiğini söylüyor zaten, kimsenin de salladığını zannetmiyorum.
Ben dıt sesi veren hatalarda problemin HDD'den ya da ram'den kaynaklandığı kanısına sallayarak değil yaşayarak vardım.
-
ah bi ses verse açılcak da o dıt sesi bile glmiyor.
sadece kasa çalışıyor başka bişey olmuyor.
haa şunu da ekleyeyim;
kasanın power düğmesine 5 saniye basınca pc kapanması gerekiyor ya artık kapanmıyor.
arkadaki düğmeden off yapıyoruz
-
RAM denmiş
denememişsin sanrıım senin bilgisayarındaki ram ile bir dene bence olma ihtimali yüksek
-
hoca bios'tan voltaj ayarlariyla oynamis olabilirmi ? (bunu yapan programlarda var)
pili cikarip tekrar denermisin
-
metalati bunu yazdı:
-----------------------------RAM denmiş
denememişsin sanrıım senin bilgisayarındaki ram ile bir dene bence olma ihtimali yüksek
benim pc deki ram ile deneyemem mhz ler uyuşmuyor -
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------hoca bios'tan voltaj ayarlariyla oynamis olabilirmi ? (bunu yapan programlarda var)
pili cikarip tekrar denermisin
hocam pili çıkardım defalarca. banamısın demiyor alet -
işlemci yanmış olabilir. (tahminim) çünkü sorun olacak herşeyi denedim