Pc Herşeyi Mp İle Açmaya Çalışıyo
-
daha 10 dakka öncesine kadar normal olan pc şimdi masaüstünde chorme bile gitti üstünde mp işareti war yani onu bile onla açmaya çalışıyo rarlı dosyayı çıkart diyorum onuda mp ile açmaya çalışıo mp yi silmeye çalışıorum silinmiyo bunu nasıl halledebilirim ??
-
combofix?
-
irwa sen bu hatayı yapma bari yaa. nasıl beceriyonuz bunu anlamıyorum |:
pc kendi kendine yapması mümkün değil. az bi ihtimal ama virüs olabilir. ama bence %95 kullanıcı hatası ve kullanıcı böle bişeyi nasıl yapabiliyo anlamıyorum |:
-
unlocker diye bir program var pc de silinmeyen şeyleri siliyor onu dene istersen
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------
pc kendi kendine yapması mümkün değil. az bi ihtimal ama virüs olabilir. ama bence %95 kullanıcı hatası ve kullanıcı böle bişeyi nasıl yapabiliyo anlamıyorum |:
-----------------------------yahu zate ben bişeyini kurcalasam tmm dicem ama 10 dakka pc yi yanlız bıraktım we şuanda bu halde düzeltemediğim içinde destek istedim :S
-
irwa bunu yazdı:
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------yahu zate ben bişeyini kurcalasam tmm dicem ama 10 dakka pc yi yanlız bıraktım we şuanda bu halde düzeltemediğim içinde destek istedim :S
-----------------------------abla combofix yap olmazsa geri yükleme yap çok kurcalama yani
-
http://www.ziddu.com/download.php?uid=aaqhmpuqZbGelpSlsayZlJyiY7CWlpSn3 indir çalıştır bi
// edüt büdüt bu olay virüsden değil dediğim linkten indir o ayarlamarı yapar.Olmazsa denetim masasına gir program varsayılan ayarları vardır oradan media player olanların hepsini kaldır. -
hiç kurcalama. karışık bi mevzuu o. en garanti ve en kolay çözüm yolu yeni kullanıcı oluştur. sorunun hallolacaktır.
-
THE_MILLER bunu yazdı:
http://www.ziddu.com/download.php?uid=aaqhmpuqZbGelpSlsayZlJyiY7CWlpSn3 indir çalıştır bi
// edüt büdüt bu olay virüsden değil dediğim linkten indir o ayarlamarı yapar.Olmazsa denetim masasına gir program varsayılan ayarları vardır oradan media player olanların hepsini kaldır.
-----------------------------denetim masasında mp yok ayrıca demin uninstaller indirdim onuda mp il açmaya kalktı kurmadı
-
sistem geri yükleme yapmayı dene..
sorununu çözecektir..
-
irwa bunu yazdı:
THE_MILLER bunu yazdı:
-----------------------------http://www.ziddu.com/download.php?uid=aaqhmpuqZbGelpSlsayZlJyiY7CWlpSn3 indir çalıştır bi
// edüt büdüt bu olay virüsden değil dediğim linkten indir o ayarlamarı yapar.Olmazsa denetim masasına gir program varsayılan ayarları vardır oradan media player olanların hepsini kaldır.
-----------------------------denetim masasında mp yok ayrıca demin uninstaller indirdim onuda mp il açmaya kalktı kurmadı
Linki bir indirsen ?