Pc Herşeyi Mp İle Açmaya Çalışıyo
-
Aynı sorun bir arkadaşımda da olmuştu :) format atamayacaksan yeni kullanıcı hesabı oluştur.
-
@THE_MİLLER ın da dediği gibi.http://www.ziddu.com/download.php?uid=aaqhmpuqZbGelpSlsayZlJyiY7CWlpSn3 çözümü bu link
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------
@THE_MİLLER ın da dediği gibi.http://www.ziddu.com/download.php?uid=aaqhmpuqZbGelpSlsayZlJyiY7CWlpSn3 çözümü bu link
-----------------------------indirdim ona da izin wermio internete bile mp nin werdiği hatanı web sayfası açmasından girebliorum :S
-
Pcni kapat aç F8 e bas güvenli modda pc ni aç. güvenli kipte pcni açtıktan sonrada o verdiğim zip in içerisindeki reg dosyalarını işle
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------hiç kurcalama. karışık bi mevzuu o. en garanti ve en kolay çözüm yolu yeni kullanıcı oluştur. sorunun hallolacaktır.
-----------------------------Geçen günlerde arkadaşın pcde aynı sorun vardı müridin dediğini yaptım sorun halloldu.
-
virüs değil diyen arkadaşlar virüs girmiş muhtemelen artık anti felanda sökmez format atmak icab ediyor
-
dead_march bunu yazdı:
virüs değil diyen arkadaşlar virüs girmiş muhtemelen artık anti felanda sökmez format atmak icab ediyor
-----------------------------arkası tebrık edıyorum sorunun cozumunu bızzat yapmıs format olmazsa hiçbir şeyin duzeltilemeyecegını savunan gruptan galıba basarılarının devamını dılıyorum :PPP
sakın kızma
-
THE_MILLER bunu yazdı:
Pcni kapat aç F8 e bas güvenli modda pc ni aç. güvenli kipte pcni açtıktan sonrada o verdiğim zip in içerisindeki reg dosyalarını işle
-----------------------------güwenli moda aldım ordan uninstal programını çalıştırmayı başardı we werdiğin linktekinide soru çözüldü sonunda teşekkür ederim ilgilenen herkese
-
antivirus bunu yazdı:
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------arkası tebrık edıyorum sorunun cozumunu bızzat yapmıs format olmazsa hiçbir şeyin duzeltilemeyecegını savunan gruptan galıba basarılarının devamını dılıyorum :PPP
sakın kızma
-----------------------------ne kızıcam hocam böyle söyliycek birinin çıkacağını zaten biliyordum bu sakın kızmalar sıktıda neyse sadece virüs girmiş kısmında yanıldım kullanıcı hatasıymış ona ok ama virüs girmiş olsaydı büyük ihtimalle antileri comboyu bilmemneyi etkisizkıladı ennihayetinde format atması gerekicekti sonuçta onlar önlem virüs girmiş bikere ve evet formatla %100 olmasada sorunlar büyük ölçüde çözülür sorunun çözümüyle uğraşanakadar kolay yolu seçerim sonuçta herdikkatli kullanıcı verilerinin yedeğini alması gerektiğini bilir format diskin ömrünü kısaltır ama format yediği için ölen harddisk görmedim neden herkez format atmadan sorun çözmenin daha iyi biyol olduğunu düşünürki herneyse
-
Ccleaner Dene.