folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Pc Herşeyi Mp İle Açmaya Çalışıyo

Pc Herşeyi Mp İle Açmaya Çalışıyo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aynı sorun bir arkadaşımda da olmuştu :) format atamayacaksan yeni kullanıcı hesabı oluştur.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    @THE_MİLLER ın da dediği gibi.http://www.ziddu.com/download.php?uid=aaqhmpuqZbGelpSlsayZlJyiY7CWlpSn3 çözümü bu link

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

PoLLBuLL bunu yazdı:
    -----------------------------
    @THE_MİLLER ın da dediği gibi.http://www.ziddu.com/download.php?uid=aaqhmpuqZbGelpSlsayZlJyiY7CWlpSn3 çözümü bu link

indirdim ona da izin wermio internete bile mp nin werdiği hatanı web sayfası açmasından girebliorum :S

dewdim dewrildim geldim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THE_MILLER
    THE_MILLER's avatar
    Erkek

Pcni kapat aç F8 e bas güvenli modda pc ni aç. güvenli kipte pcni açtıktan sonrada o verdiğim zip in içerisindeki reg dosyalarını işle

Türkiye'nin geleceği çelikten yoğruluyor; belki biz olmayacağız ama bu çelik aldığı suyu unutmayacak.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:

hiç kurcalama. karışık bi mevzuu o. en garanti ve en kolay çözüm yolu yeni kullanıcı oluştur. sorunun hallolacaktır.

Geçen günlerde arkadaşın pcde aynı sorun vardı müridin dediğini yaptım sorun halloldu.

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

virüs değil diyen arkadaşlar virüs girmiş muhtemelen artık anti felanda sökmez format atmak icab ediyor

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

dead_march bunu yazdı:

virüs değil diyen arkadaşlar virüs girmiş muhtemelen artık anti felanda sökmez format atmak icab ediyor

arkası tebrık edıyorum sorunun cozumunu bızzat yapmıs format olmazsa hiçbir şeyin duzeltilemeyecegını savunan gruptan galıba basarılarının devamını dılıyorum :PPP

sakın kızma

Nev-i Şahsına Münhasır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

THE_MILLER bunu yazdı:

Pcni kapat aç F8 e bas güvenli modda pc ni aç. güvenli kipte pcni açtıktan sonrada o verdiğim zip in içerisindeki reg dosyalarını işle

güwenli moda aldım ordan uninstal programını çalıştırmayı başardı we werdiğin linktekinide soru çözüldü sonunda teşekkür ederim ilgilenen herkese 

dewdim dewrildim geldim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

antivirus bunu yazdı:

dead_march bunu yazdı:

arkası tebrık edıyorum sorunun cozumunu bızzat yapmıs format olmazsa hiçbir şeyin duzeltilemeyecegını savunan gruptan galıba basarılarının devamını dılıyorum :PPP

sakın kızma

ne kızıcam hocam böyle söyliycek birinin çıkacağını zaten biliyordum bu sakın kızmalar sıktıda neyse sadece virüs girmiş kısmında yanıldım kullanıcı hatasıymış ona ok ama virüs girmiş olsaydı büyük ihtimalle antileri comboyu bilmemneyi etkisizkıladı ennihayetinde format atması gerekicekti sonuçta onlar önlem virüs girmiş bikere ve evet formatla %100 olmasada sorunlar büyük ölçüde çözülür sorunun çözümüyle uğraşanakadar kolay yolu seçerim sonuçta herdikkatli kullanıcı verilerinin yedeğini alması gerektiğini bilir format diskin ömrünü kısaltır ama format yediği için ölen harddisk görmedim neden herkez format atmadan sorun çözmenin daha iyi biyol olduğunu düşünürki herneyse

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HugeBroly
    HugeBroly's avatar
    Erkek

Ccleaner Dene.

hoş bedenlerin içine kafanızda hayal ettiginiz ruhları koyup adına aşk diyorsunuz.
Toplam Hit: 4147 Toplam Mesaj: 23