PC Kasası İcin Işık Sistemi
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam sen iyi anlıyon sanirim istanbuldaysan kasayı alıp geleyim yanına birlikte yapalım ?
üstad ben mersindeyim artı benim elerden sana yardım biraz sor gelir neden dersen
Saygılar... -
HiyarliBaba bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
PoLLBuLL bunu yazdı:
750w al geleceğe dönük olsun. müziğe göre ise yabancı bir forumda gördüğüm şu yorum var "Use a sound-activated module and lowpass filters. The only thing that will get to the module will be the bass."
-----------------------------ya bunun elektronik Devresi var hadi ışıkları buldum - ışıklı fanlarıda buldum onemli olan muzik Ritmine göre Yanıp Sonme olayı .
Ampülün + ve - sini yukarıdaki hoparlör çıkışına bagla bass vurdukça yanıp söner.
-----------------------------tmmda sanirim Ben Sadece pc kasasını kullanarak Ritim uydurmak istemiştim...
edit :
anladım hocam bilgilendirmen icin tesekurler .
-
Hocam senin ses sistemi ney pc den sesi nerden alıyosun ? Işıgın yanım sönmesinin pc ile alakası yok zaten.
-
HiyarliBaba bunu yazdı:
Hocam senin ses sistemi ney pc den sesi nerden alıyosun ? Işıgın yanım sönmesinin pc ile alakası yok zaten.
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=oz4cOpFPPsc&feature=related
dedigim olay boyle
-
HiyarliBaba bunu yazdı:
-----------------------------hocam .. bu kendisi kasaya sabit bir sistem yapmayı planlıyor .. sesi kolonlardan alıyor ses sistemi var ..
demek istediği söyle elektronikten anlıyorsan ;
Hani ampfiler'lar var göstergeçler .. Müzigin ritmine göre skalalar oynuyor bu adamda bass falan sesleri aldıgında aynı şekilde ritimle vurmasını istiyor ..kasa'da ki ışıklı sistem bu şekilde olacak ..
Tekrar yineliyorum : Elinde Bu şekilde Baskı devre şeması olan varsa yada sağlam bir site varsa bu şekil icatlarla ilgili paylaşırsa çok makbule geçer
edit : Led düzenleyici .. :) olacak -
Tmm işte Philips 5+1 ses sistemi var onda . Ses sisteminin çıkışına neonun kablosunu baglıcaksın neonu pc nin içine koyucaksın pc den müzigini açıcaksın ritime göre yanıp sönücek işte . Bende oto fren lambası baglı sese göre yanıp sönüyor aynı videodaki gibi.
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------HiyarliBaba bunu yazdı:
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=4bWxiMqdzp0&feature=related
dedigim olay boyle
ışığın kablosu ses kartındaki bass çıkışından geçiyor büyük ihtimal. -
rahmetli kaanabak'ın konusuydu belki yardımı dokunur.. http://tahribat.com/Forum-Pc-Kasama-Japon-Evi-Goruntu-Degisikligi-59761/
-
arkadaşım seri bağlı olarak düşük voltajdan yüksek voltaja led dizilimi alırsan belki istediğin şeye sahip olabilirsin ama bir sorun var ses cok az gelmeye başlar yani bununda bir kazanc kaybı var şuanda bulamıyorum ama bende hazır bir devre vardı 3 led 6 tane direnc ile hiç kayıp yoktu ve cıkısı 4 kabloluydu 3 ünü 1 bağlıodm dier ötekinide bir dışarı koyuyordum tesisatı bunun üzerinden paralel geçirerek ışıklandırıyordum bulursam fotoğrafını koyacağım.
-
up mujux :D