folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder PC Ne Kadar Açık Kalabilir?

PC Ne Kadar Açık Kalabilir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Müridler bir bilgisayar ne kadar açık kalabilir? Şu an 73. saatin içindeyim. Hiç kapanmadı alet. Manyak mısın ne zorun var dediğinizi duyar gibiyim. Download var ondan kapatmıyorum. Birkaç kişiden 1 hafta gibi bir sürede power supply ın öldüğünü duymuştum ne kadar doğru bu?

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    power supply iyiyse soğutman güselse en az 2 hafta gider benim makine ayda 12 saat kapalı kalır :P

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

bu çatı altında bu konuda ciddi rekorlar var 73 saat bişe deil :)

supply a bişe olmaz. forumda aratırsan ilgili konuyu bulabilirsin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Alet dizüstü. Sıcaklıkları kontrol ediyorum da anormal bişi yok. Tabi fanlardan biri teklerse o zaman tutarız :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    dizüstü olduğunu şimdi mi sölüyon be hocam :) holynin dizüstünde bi rekoru vardı sanırım yazmıştı bi keresinde download yapıyomuş açık unutmuş baya bi süre öle hatırlıyorum ben. .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ed_a
    ed_a's avatar
    Dişi

çok fazla açık tutuldğunda windows çökene kadar bişe olmaz bikaç hafta fakat dizüstü pilde kalması okadar uzun süre sağlıklı olurmu düşünmelisin..daha verimli çalışması için dowloand bittikten sonra max.bikaç gün bence kapa..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek

ben kapatana kadar. kuralları ben koyarım..

pc deyip geçmiycen hoja sözünü dinletcen tepene çıkar sonra a.q.

az çektirmedi zamanında ama ipleri elime alınca züke züke dediğimi yapıyo :D:D:D

(valla ben kapamadıgım sürece hiç bir sorun çıkarmadan açık kalıyo maşllh) :D

..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek
    şimdi donanım iyi ise uzun süre kalır ama windows var sa sistem de iki hafta sonra donar kasar. ama bildiğim linux sistemler var 3 yıldır açık.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Bence de ben kapatana kadar kuralı işlemeli. Banka bilgisayarlarının ve bazı serverların 7/24 açık olduğunu biliyorum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

buz dolabında çalışacak iyi olur da donar ordada. arasıra dışarı çıkartıp buznu neyn çözdüremk lazım la yanarmıki ozaman buzdolabında

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    cnc tezgahında hiç kapanmıyor bilgisayar. ömrü ne kadar sa o kadar 2 yıldır haftasonları haric çalışıyor pc

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 3487 Toplam Mesaj: 25