Pc Nin Güç Tüketimini Artirip Deneme Yapan Program
-
-
Sistem özelliklerin ve psunun gücü nedir hocam. Bildiğim üzere psu diagnostic diye birşey yok.
-
-
epey bir araştırdım psu sistemine gayet yetiyor hocam, grafik sürücüsüyle alakalı olabilir
-
Yaw mk karti delirticek beni hep bu hatayi veriyo cozemiom garantiye gondersek birseyi yok dicekler uzun sure çalıştı mi aksama dogru verio görüntü de kisa surelik bi donma gibi renk gitmesi gibi bisey oluyo kart galaxy gtx 970 fi ucuz die aldik kafami sikeyim mk
-
do_som bunu yazdı
Yaw mk karti delirticek beni hep bu hatayi veriyo cozemiom garantiye gondersek birseyi yok dicekler uzun sure çalıştı mi aksama dogru verio görüntü de kisa surelik bi donma gibi renk gitmesi gibi bisey oluyo kart galaxy gtx 970 fi ucuz die aldik kafami sikeyim mk
R9 280x kartim var, pc'ye razer marka mouse takinca bende ayni hatayi aliyorum. Once surucu guncellemeyi denemistim ama cozum olmadi. mouse u degistirdim ve aylardir sorunsuz kullaniyorum. Belki senin pc'de de buna benzer bir sikinti vardir.
Pc'yi aldigin gunden beri bu hata ile karsilasiyor musun_? Karsilasmiyorsan son taktigin donanimlar olmadan deneme yap. Eger aldigin gunden beri bu haldeyse, yazdigim sebepten degildir.
-
Sonradan oldu hersyi ayni degisen birşey yok mk uyuz oldum ssd alcakdim alamiom
-
Aslida chrom da oluyo bu hata tarayici degistitip denemek lazim
-
3dmark ve orthos kullan hocam.
-
PSU stress test diye birşey bende duymadım fakat sisteme yüklendiğinde zaten PSU stress test yapmış olacaksın. Testleri ard arda yapmak, oyunları full ayarda tutarken sistemin sana sunduğu verileri kaydetmek belki fayda olabilir.
Benim öneri listem:
Aynı donanımla aynı hatayı almış olan kimselere yapılan öneriler,
Ekran kartı sürücüsü,
Temizlik,
Anakart bios güncellemesi.
Gene olmuyorsa senin yolun teknik servis, cihaz garantileri, iade ..
-
deniyicem cıldırttı amk hatası beni yaw