folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Pc Nin Güç Tüketimini Artirip Deneme Yapan Program

Pc Nin Güç Tüketimini Artirip Deneme Yapan Program

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    do_som bunu yazdı

Aslida chrom da oluyo bu hata tarayici degistitip denemek lazim 

hocam ben de geçen kış bu sorun ile karşılaşıyordum. Chrome kullanırken tak diye "sürücü durduruldu" felan deyip saçma saçma donup tekrar kendine geliyordu. Sürekli oluyordu ama bu, oyunlarda sıkıntı sorun yoktu. Aradım, taradım, yabancı sitelere bile baktım belki bulunur diye ama yok bir çözüm bulamadım bilgisayarı sattım. Kim nasıl kullanıyorsa kullansın o kadar sinir olmuştum. Neyse ki yeni sistem topladım hemen de ohh rahatım. Nereye baksam yazılımdan deniliyordu, bende de mini itx bir sistem vardı ve gerçek 180 watt psu ile kullanıyordum. Başlarda yokken sonradan oldu nedendir onu da anlamadım o yüzden direkt bodoslama ne çözüm önerildi ise denedim. Belki de benimki de psu kaynaklı idi ama bilemiyorum.. 

Allah kolaylık versin valla 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Power bilindik markalardan değilse üstünde yazan değerlerin bir önemi yok sallama atıyorlar desen yeridir 500w +80 bronz sertifikası falan bişey olsa dersinki tamam power yeter diyebilirsin ama senin durumunda powerdan kaynaklanma ihtimali yüksek.

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Power ii high power marka tam veriyor

Toplam Hit: 1951 Toplam Mesaj: 15
psu