Pc Özellik Yükseltme
-
:) olsun o kadar. Bilgisayar 4 senelik aldıktan sonra hiç takip etmedim bu donanımların gelişimlerini falan. ulen işyerindeki bilgisayarı söylesem sen: ben daha doğmamışım dersin :)
-
serrdarr13 bunu yazdı:
-----------------------------
:) olsun o kadar. Bilgisayar 4 senelik aldıktan sonra hiç takip etmedim bu donanımların gelişimlerini falan. ulen işyerindeki bilgisayarı söylesem sen: ben daha doğmamışım dersin :)
hocam şurda 4 ay önceye kadar 10 senelik makinayı kullanıyordum :p1000mhz amd, 512mb 133mhz sd-ram, sparkle mx400 ekran kartı. ondan önce ki 350mhz, 32mb ram, 3,5gb hdd si olan bi makinaydı:p
çektiğim çileyi bi ben bilirim :|
ama şimdi ki makinayı hiç saymiyim millet pc sine sen pc misin der :|
-
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------serrdarr13 bunu yazdı:
hocam şurda 4 ay önceye kadar 10 senelik makinayı kullanıyordum :p1000mhz amd, 512mb 133mhz sd-ram, sparkle mx400 ekran kartı. ondan önce ki 350mhz, 32mb ram, 3,5gb hdd si olan bi makinaydı:p
:) neyse şaka biyanada anakarta uyan daha iyi bir işlemci al diyosun ha! ben hani 2 gb ddr 800mhz ram koysam iyi olabilir diyodum ama... -
serrdarr13 bunu yazdı:
-----------------------------attackatak bunu yazdı:
-----------------------------serrdarr13 bunu yazdı:
-----------------------------:) neyse şaka biyanada anakarta uyan daha iyi bir işlemci al diyosun ha! ben hani 2 gb ddr 800mhz ram koysam iyi olabilir diyodum ama...
anakartın en fazla kaç mhz destekliyor araştırdın mı?serrdarr13 bunu yazdı:
anakart : American Megatrends Inc. AGP version 3.0 8x ( valla şu cpu_z programındaki mainboard sekmesinde yazılacak şeyler bunlardır dedim)
-----------------------------american megatrends senin bios, agp version 3.0 8x ise ekran kartınla alakalı bir şey.anakartının markasını öğren yardımcı olayım :)
-
ana kartın muhtemelen asrock bence :|
-
şuraya adam gibi modelini yazsan iyi olacak. sen bi reset at anakart adını ve modelini yaz bizde manifacturer'dan bakalım ona göre yazalım koç. bi zahmet iki dakka model yaz bizde seve seve daha kral yardım edelim.
-
herşeyi arttır.
-
dreampark87 bunu yazdı:
ana kartın muhtemelen asrock bence :|
-----------------------------evet öyleymiş ASROCK http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775V88%2B
-
P4 2.66 Ghz Hyper Treading
512MB 200 Mhz
256 MB Ati Radeon 9250
1 - BIOS'u güncelle.
2- Bir kere anakartının kaldırabileceği en düşük hızdaki işlemciyi kullanıyorsun hyper treading teknolojiside var. işlemcini kesin hızlandır. FSB 800 olan işlemci tak birde ram olarak dual ddr 400 destekliyormuş kesinlikle en aşağı 1GB dual yap. Ama kesinlikle dual olsun. dual olursa çok daha fazla veriyi çok daha hızlı taşırsın
3 - ekrana gelince en fazla 8x agp slotun var. onun için en sağlam 8x ekran kartını tavsiye ederim. 9250 çok eksik kalmış
http://www.mavibilgisayar.com/ud/6098 bu olabilir
4 - Gizli faktör. HDD. hard diskin sata olsun. 1.5gb/sn veri işleyebil ki veriler biraz daha hızlı işlensin.
-
klinsmann bunu yazdı:
-----------------------------P4 2.66 Ghz Hyper Treading
512MB 200 Mhz
256 MB Ati Radeon 9250
1 - BIOS'u güncelle.
2- Bir kere anakartının kaldırabileceği en düşük hızdaki işlemciyi kullanıyorsun hyper treading teknolojiside var. işlemcini kesin hızlandır. FSB 800 olan işlemci tak birde ram olarak dual ddr 400 destekliyormuş kesinlikle en aşağı 1GB dual yap. Ama kesinlikle dual olsun. dual olursa çok daha fazla veriyi çok daha hızlı taşırsın
3 - ekrana gelince en fazla 8x agp slotun var. onun için en sağlam 8x ekran kartını tavsiye ederim. 9250 çok eksik kalmış
http://www.mavibilgisayar.com/ud/6098 bu olabilir
4 - Gizli faktör. HDD. hard diskin sata olsun. 1.5gb/sn veri işleyebil ki veriler biraz daha hızlı işlensin.
ekran kartını şimdilik değiştirmesine gerek yok.işlemci grafik performansı aşırı derece de etkiler.onu sonra ki plana atsın bence..önce adam gibi bi işlemci al.diğer dediklerine katılıyorum fakat hdd de pata her zaman için sata dan hızlıdır.hdd ni değiştirme.
pc de ki bütün driverları güncelle.