Pc Sürekli Donuyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Benimkisi de yanıyor...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birkovic
    birkovic's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:
     -----------------------------
    öncelikle foruma hoşgeldin hocam

1.ekran kartımı test edeceğim diyorsan ( çekirdek vs gpu'yu ) benchmark programları var onlarla ayrıntılı olarak test edebilirsin. Ör: Pcbenchmark 05 gibi vs.

2.evet mozillada donma vs gibi sorun olabiliyor arada.

3.Power düğmesinden kapatman yanlış sistemi bi anda kapatmak remlere zararlıdır bi anda güç kesilmesi yüzünden daha sonra başka problemlerde yaşıyabilirsin.

Görev yöneticinin %100 olması ya flash tarzı birşey açtığında ( mozillayı açtığını farz sayıp donduğunu düşünüyorum ) donma yapar. Ama program kitlenir sistemi kitleyen başka bir durum var, bios ayarlarını başa çevir 0'la tekrar formatla makinanı güncel driverları tercih et.
    Kitlenme sebebi ekran kartından dolayı görünüyor. Başka bir makinada deneme şansın varsa kartını bi dene.
    vga' çıkışın varsa harici anakartında onu kullan güncel driverlarını çek sistemini zorla donma vs gibi herhangibi sorunla karşılaşacakmısın.

-----------------------------

hoşbulduk teşekkür ederim.

Dediklerini uygulicam ama bugun farkına vardım video açınca takılıyor. Tek tek müzik açınca takılmıyor anca 80 şarkıyı ctrl+a yapıp enter diyorum takılıyor. Dediğin programı yükleyip denicem GPU lara bakmam lazım.

Best is yet to come...
Toplam Hit: 2920 Toplam Mesaj: 13