PC Topluyorum Yardim...
-
Turkchaos bunu yazdı:
-----------------------------herkes şunu yanlış anlıyor. Bir açıklık getireyim dedim.
çift çekirdekli işlemci tek çekirdekliden hızlı değildir.
Sadece 2 işlem yaparsanız işe yarar. Şu daha mantıklı.
P4 extreme edition bir işlemci al 3.4 ghz.
nitro soğutma yap (-32 dereceye düşürüyor yanlış bilmiyorsam.)
6.5 ila7 ghz arasında overlock yap.
Daha hızlı olacak.
Eğer 3d istiyorsan sana ayrıyeten fizik kartı almanı öneririm.
Ekran kartı olarak 2 li pci-e ekran kartı almanı ve birbirine bağlamanı şiddetle öneririm
Bu arada geforge serisi ALMA
onun yerine ATI alman da senin için iyi olacaktır.
-----------------------------Yaq sen iyi demişsin nitro soğutma kolay bişeymi az çok biliyorsun sanırım - 32 kadar düşürsede her anakartın belli bi seviyesi vardı o kadar voltaj yükleyemezsin yakarsın ana kartını hepsinin belli bi ayarı var biliyorsundur kardeşim ...
Nitro soğutma takabilmen içinde modifiyeden anlaman gerekiyo evin içine koymayacaksın sonuç onun yerine bu bilgisayarı alsa su soğutmayıda kullanırsa çok daha rahat olur hoş yine modifiye şart modifiye yapmak zorundasın illa nasıl yerleştireceğin onun içinde hardwiena diye bi sitew vardı sanırım türkiyenin en büyük modifiye sitesi bu reklam amaçlı sanmayın belki burdan bi şeyler öğrenirse o arkadaş sonra bunları yapar yani hadi diye herkes su soğutma yok nitrojenle soğutma felan yalan bunlar yani :(
OVER CLOK dediğin kolay b işey değil göt ister biraz yapmak elindeki makinayıda yakabilirsin ...
-
NeddLoyd bunu yazdı:
-----------------------------
Turkchaos bunu yazdı:
-----------------------------herkes şunu yanlış anlıyor. Bir açıklık getireyim dedim.
çift çekirdekli işlemci tek çekirdekliden hızlı değildir.
Sadece 2 işlem yaparsanız işe yarar. Şu daha mantıklı.
P4 extreme edition bir işlemci al 3.4 ghz.
nitro soğutma yap (-32 dereceye düşürüyor yanlış bilmiyorsam.)
6.5 ila7 ghz arasında overlock yap.
Daha hızlı olacak.
Eğer 3d istiyorsan sana ayrıyeten fizik kartı almanı öneririm.
Ekran kartı olarak 2 li pci-e ekran kartı almanı ve birbirine bağlamanı şiddetle öneririm
Bu arada geforge serisi ALMA
onun yerine ATI alman da senin için iyi olacaktır.
-----------------------------Yaq sen iyi demişsin nitro soğutma kolay bişeymi az çok biliyorsun sanırım - 32 kadar düşürsede her anakartın belli bi seviyesi vardı o kadar voltaj yükleyemezsin yakarsın ana kartını hepsinin belli bi ayarı var biliyorsundur kardeşim ...
Nitro soğutma takabilmen içinde modifiyeden anlaman gerekiyo evin içine koymayacaksın sonuç onun yerine bu bilgisayarı alsa su soğutmayıda kullanırsa çok daha rahat olur hoş yine modifiye şart modifiye yapmak zorundasın illa nasıl yerleştireceğin onun içinde hardwiena diye bi sitew vardı sanırım türkiyenin en büyük modifiye sitesi bu reklam amaçlı sanmayın belki burdan bi şeyler öğrenirse o arkadaş sonra bunları yapar yani hadi diye herkes su soğutma yok nitrojenle soğutma felan yalan bunlar yani :(
OVER CLOK dediğin kolay b işey değil göt ister biraz yapmak elindeki makinayıda yakabilirsin ...
-----------------------------Baba burada pc çok ucuz. ben şu an Cambridge deyim. MIT de master yapıyorum. 8 salak bir ev tuttuk. Neme lazımsa..
Garaja her gün araba getirip motor söküyor Nickson ve 4 arkadaşları ve fantastik modifiye yapıyor.
Geri kalan 3 arakadaş ben elektrik elektronik mühendisiyim, diğer ikisi bilgisayar mühendisi. Bizlerde bilgisayar sistemleri üzerinde çalışıyoruz.
Anakartta problem yaşamıyoruz, hatta köprü sistemleri değiştirip 2. ve 3. işlemci takabiliyoruz. Sorun genelde soğutmada. Nitro denilen şeyi denedik
ve yağ dondu malesef. Tüm pompalar yandı. Lokal soğutma bulduk sonunda işlemcinin üzerine buzdolabı veya klimada kullanılan gaz enjeksiyon şeklinde püskürttük. ve şu an 6,25 i yakaladık işlemci sıcaklığı 60 C