PC-TV Baglanti Hizi 240Mb/S ?
-
Muridler/Murideler selamlar.
1-PC ile TV arasinda ( PC Windows 7 X64 Ult.+TV Linux isletim sistemli ) modem uzerinden ag baglantisi kurdum ama kafama takilan sey su resimdeki gorunen 240Mb/s dogrumudur ?
2-Ayni sistemden Windows 8.1 X64 Pro,da 288Mb/s, aradaki fark nereden kaynaklaniyor ?
3-Aramizda PC-TV baglantisi yapanlarda durum nedir ?
4-Kullanilan program ile aktarim hizi degisebilirmi ? Ornek olarak UMS degilde PMS olsa durum degisirmi ?
http://i.hizliresim.com/emp9E4.jpg
-
arkadaşm programın adını söyleyebilirmisin bide yardımcı site fln varsa bende denicem bunu
-
Başka bi konuda daha yazdım yine yazıyorum:
Bu kullandığın PS3 Media Server'a benziyo, işlemciyi ağlatıyodu PS3 Media Server saçma bi avi stream ederken bile; o dakka sildim. Wild Media Server kullan eğer CPU köstürüyosa bu da 2 video izlicem diye PC'yi ısıtmaya, durduk yere son güç çalıştırmaya gerek yok kanımca.
-
farkın sebebini bilmiyorum ama, 240 hızı yeterli olmuyormu hocam 3D falan açtığın zaman? Sorun yaşıyor musun
-
nero mediahome kullanıyorum yüksek boyutlu filmler açtım takılma donma görmedim farklı şeylerden de bahsediyo olabilrim :D
-
mesutb bunu yazdı
arkadaşm programın adını söyleyebilirmisin bide yardımcı site fln varsa bende denicem bunu
Programin adi resimde goruyor ayrica kisaltma olarak mavi renk 2 programin link,i var tikladiginda direk siteye gidersin ;) -
oldwolf bunu yazdı
Başka bi konuda daha yazdım yine yazıyorum:
Bu kullandığın PS3 Media Server'a benziyo, işlemciyi ağlatıyodu PS3 Media Server saçma bi avi stream ederken bile; o dakka sildim. Wild Media Server kullan eğer CPU köstürüyosa bu da 2 video izlicem diye PC'yi ısıtmaya, durduk yere son güç çalıştırmaya gerek yok kanımca.
valla masaustu bilgisayar kullandigim icin tv,ye gectigim zaman islemcinin durumu bilmiyorum ama islemci ile ilgili bir sikinti yok. -
akustikelektrik bunu yazdı
farkın sebebini bilmiyorum ama, 240 hızı yeterli olmuyormu hocam 3D falan açtığın zaman? Sorun yaşıyor musun
sorun yok cunku bende 3D yok :)
ama 1080p mkv acamadi 720p mkv sorun yok -
sahinka bunu yazdı
nero mediahome kullanıyorum yüksek boyutlu filmler açtım takılma donma görmedim farklı şeylerden de bahsediyo olabilrim :D
En yuksek akis hizi nedir ? -
hocam be bağlantıyı yaptım ama media oynatma hatası diyor acaba uzantıyla flnmı alakalı
toshiba rezga serisi televizyonum
-
ums : tv'de güzel izleniyor ama donma yaptı devamında filmin.
http://prntscr.com/2weaf7 bide hız vs. göremedim ben.
plex media server ums'ye göre çok daha iyi ama oda altyazıları yuttu.
ums'de altyazılar gömülüydü bunda sadece video dosyalarını görüyor .srt filan yedi.
baristbt tarafından 27/Şub/14 22:56 tarihinde düzenlenmiştir