PC-TV Baglanti Hizi 240Mb/S ?
-
mesutb bunu yazdı
hocam be bağlantıyı yaptım ama media oynatma hatası diyor acaba uzantıyla flnmı alakalı
toshiba rezga serisi televizyonum
valla tvnin sitesisinden tvnin destekledigi media formatlarina bak ayrica pcyi yeniden baslat sonra pc acikken tvyi kapatip yeniden baslat.yani normalde olmasi gerek ? -
baristbt bunu yazdı
ums : tv'de güzel izleniyor ama donma yaptı devamında filmin.
http://prntscr.com/2weaf7 bide hız vs. göremedim ben.
plex media server ums'ye göre çok daha iyi ama oda altyazıları yuttu.
ums'de altyazılar gömülüydü bunda sadece video dosyalarını görüyor .srt filan yedi.
barisim altyazi neden sorun oluyor bilmiyorum ama bende ayni sorunla karsi karsiyayim.
Film ile altyazi ayni adda olmasi gerekiyormus ama hem plexte hemde umsde denedim ama olmadi ? -
Jubei bunu yazdıbaristbt bunu yazdı
ums'de altyazılar gömülüydü bunda sadece video dosyalarını görüyor .srt filan yedi.
barisim altyazi neden sorun oluyor bilmiyorum ama bende ayni sorunla karsi karsiyayim.
Film ile altyazi ayni adda olmasi gerekiyormus ama hem plexte hemde umsde denedim ama olmadi ?aynı o şekilde abi
Body.Of.Lies.2008.BRRip.720p.XviD.AC3-KiNGS.avi
Body.Of.Lies.2008.BRRip.720p.XviD.AC3-KiNGS.srt
District.9.2009.720p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON.avi
District.9.2009.720p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON.srt
vs. herşey aynı ayarlarını filanda kurcaladım ama yok. türkçe desteğide yok , arayüz filan türkçe ama buda çok ilginç.
ums iyi ama donuyor , pms güzel oynatıyor ama altyazı yok :D
alternatiflere bakalım :d
-
baristbt bunu yazdıJubei bunu yazdı
baristbt bunu yazdı
Film ile altyazi ayni adda olmasi gerekiyormus ama hem plexte hemde umsde denedim ama olmadi ?
aynı o şekilde abi
Body.Of.Lies.2008.BRRip.720p.XviD.AC3-KiNGS.avi
Body.Of.Lies.2008.BRRip.720p.XviD.AC3-KiNGS.srt
District.9.2009.720p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON.avi
District.9.2009.720p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON.srt
vs. herşey aynı ayarlarını filanda kurcaladım ama yok. türkçe desteğide yok , arayüz filan türkçe ama buda çok ilginç.
ums iyi ama donuyor , pms güzel oynatıyor ama altyazı yok :D
alternatiflere bakalım :d
bulursan paylaski faydalanalim ;) -
Jubei bunu yazdıakustikelektrik bunu yazdı
farkın sebebini bilmiyorum ama, 240 hızı yeterli olmuyormu hocam 3D falan açtığın zaman? Sorun yaşıyor musun
sorun yok cunku bende 3D yok :)
ama 1080p mkv acamadi 720p mkv sorun yok720p için hız 166 gibi bir değer olması lazım.1080p için de 244'ten fazla bir veri hızı olması lazım. geçen hesabını yapmıştım. okuldaki geri dönüşümü boşaltmadılarsa yarın bakar buraya yazarım. parametreleriyle
-
cicosz bunu yazdıJubei bunu yazdıakustikelektrik bunu yazdı
farkın sebebini bilmiyorum ama, 240 hızı yeterli olmuyormu hocam 3D falan açtığın zaman? Sorun yaşıyor musun
ama 1080p mkv acamadi 720p mkv sorun yok720p için hız 166 gibi bir değer olması lazım.1080p için de 244'ten fazla bir veri hızı olması lazım. geçen hesabını yapmıştım. okuldaki geri dönüşümü boşaltmadılarsa yarın bakar buraya yazarım. parametreleriyle
Eyvallah,sagolasin.
Ama bende 1080p mkv hiç gormedi nedense ayrica barisim gibi bende altyazilari gosteremedim ? -
cicosz bunu yazdıJubei bunu yazdıakustikelektrik bunu yazdı
Bu sefer baya bi hizli oldu ama sebebi nedendir bilmiyorum ?
Ayrica altyazi sorununu cozebilen varmi ?
-
dlna dan doğru masaüstü pc deki filmleri falan tv otomatik görüyor.Tv de kablo ile bağlı masaüstü pc de ama ben full hd filmleri izleyemiyorum takılıyor :) tv=LG 42LW
-
jawsap67 bunu yazdı
dlna dan doğru masaüstü pc deki filmleri falan tv otomatik görüyor.Tv de kablo ile bağlı masaüstü pc de ama ben full hd filmleri izleyemiyorum takılıyor :) tv=LG 42LW
Foruma girmeden once kill bill vol 1 1080p dts mkv izledim hic donma falan olmadi,sen ayarlari yanlis yapmis olabilirmisin ?