folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder PC"Deki Ekran Görüntüsünü TV"Ye Aktarırken Gerekenler ?

PC"Deki Ekran Görüntüsünü TV"Ye Aktarırken Gerekenler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

Martech bunu yazdı:
    -----------------------------
    yine olmas ;) bosuna deneme
    -----------------------------

Neden olmuyor ? ya da şöle diyim kaliteli bi görüntü sağlamak için ne yapmak lazım ? olmas demeyle olmuyor :)) 

allcolorsarebeautiful.net
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Televizyonun bununla ılgılı bır ozellıqı vardı suan hatırlamıyorum onun olması lazım monitordeki gibi net olması ıcın o olmadıkdan sonra hangi kabloyu kullanırsanız kullanın goruntu net olmas  Şuanki Lcd Ekranda olması lasım bu özelikden.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

bunu en kısı şu cümlelerle açıklayabiliriz televizyonun ekran yapısı bilgisayar monitoründen çok farklıdır

lcd tvye takarsan oöur fakat o lcd tvnin 1080 p. ve full hd olmazı lazım bilgisayar ekranındaki pixel ler çk küçük iken 

normal bi televizyonda bu oran tarım milime kadar çıkabiliyo ve buda yazıyı okunamaz hale getiriyo.

bence akşam hiç deneme 70 ekranda hüsrana uğrarsın.  

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ridak88
    ridak88's avatar
    Erkek
    benim bilgisayarımın yanında televizyon olduğu için kendime ufak bi video kablosu yaptım. ekran kartımın mono video çıkışını alıp televizyonun arkasına taktığım svideo-video==> scart çeviricisi ile televizyona bağladım. televizyondan AV kanalına gelip bilgisayarı ordan kullanabiliyorum. ama şöyle birşey var. televizyonda hiç bi yazı okunmuyo. hatta mediaplayerin logosu nu bile ayırt edemezsin. ben bu özelliği genelde film izlerken yapıyorum. ses bilgisayara bağlı 5.1 den çıkıyo görüntü de televizyondan :) başka bi amaçla kullanmıyorum. çok vasat bi görüntü televizyondaki hiç bi işe yaramaz. "hiç yoktan iyidir" atasözü bile kullanılmaz bu durumda. hiç olmasa daha iyi bence.

ExtremE
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lazz
    lazz's avatar
    Erkek
    evet arkadsın dedıgı gıbı televizyonların hzleri dusuk oluyor genelde tabı bu lcdlerde daha yuksek + pc yi televizyona bagladıgınız zaman televizyona monıtore bakarmıs gıbı degıl daha uzaktan bakın aradakı farkı goreceksınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    Televizyon pikselleri çok kötü yakında duramazsın en fazla yarım saat. Uzaktanda yazıları zor okursun :D Tv kartı üzerinde extra bi soket girişi var bi teknik servisten kablo iste. Genelde tv kartı kutularında oluo. Şimdilik idare edersin.
Toplam Hit: 4420 Toplam Mesaj: 17