Pcdepo.Com Ürün Alımı
-
NuLL29 bunu yazdı
evet nova bilgisayar ve pc depo com arkadaşlar her bilgisayar alan sorun yaşayacak diye birşey yok. Benim söylemek istediğim aldığınız şey elektronik ve herkezin bildiği gibi elektronik işi biraz şans işi. Aldınız bilgisayarı kutusunu açtınız baktınız bir ölü piksel var, yada 64 bit kuruyorsunuz başka tepki veriyor 32 bit kuruyorsunuz başka başka tepkiler, donmalar vs. sorunlar gözlemlediniz ve daha ilk gün. işte pcdepo -novabilgisayarda bunu geriye verip paranızı alamazsınız. hatta başka bir ürünlede değiştiremezsiniz. ama büyük şirketler hepsiburada vatan hizlial gibi şirketlerde böyle birsorun yok kimse aldığı malı gelsin kullanayıp ertesi gün geri yollayayım diye almıyor.. ama sıkıntı çıktığındada neden sıkıntılı ürüne para veripte servislerde uğraşasınki.
Tekrar söylüyorum ben adamların her sattığı makine bozuk demiyorum. Ama yukarıda yazdığım gibi sorunlarla karşılaşırsanız. Paranız boşa gider o zaman keşke 50 tl daha fazla verip büyük bir şirketten alsaydım dersiniz. yada büyük şirket demek doğrumu şöyle diyelim 50 tl daha verip türkiye cumhuriyeti yasalarına uyan bir şirketten alsaydım dersiniz. çünkü internetten alınan malı 7 gün içinde iade etme hakkınız kanunen varken bu adamlar kanunu takmıyorlar.
aynen haklısın. ama bulamıyorum yok. çok ilginç ama ne vatanda var ne bimekste var nede hepsiburada da var. 1-2 ay önce vardı heryerde.
riske girsemmi girmesemmi bilmiyorum kafam karıştı şimdi
-
valla ben parçaları inventus.com.tr dan alıyorum.Üstüne yok.
whopper tarafından 04/Eki/13 10:15 tarihinde düzenlenmiştir -
whopper bunu yazdı
valla ben parçaları inventus.com.tr dan alıyorum.Üstüne yok.
Biraz araştırdımda site güvenilire benziyor, pazar'a bunu da ekleyeyim. :)
-
Bu herifler herşeyi normalden 200 300 lira ucuza satıyorlar. Kesin bi ibnelik vardır diyodum alan var mı daha önce?
-
ucuz olması freedos sattıklarından, arkadaşa asus laptop aldık 5-6 ay oldu bi sıkıntısı olmadı daha
-
Aq ben ne diyorum siz hala ne diyorsunuz.
-
Webci58 bunu yazdı
pcdepo.com dan Lenovo notebook alıcam fakat sözleşmede bi yer dikkatimi çekti kafa karıştırdı açıkçası,
"Hasarlı ürün teslimatı sözkonusu ise bu durum teslimat görevlisi huzurunda tespit edilip tutanak yoluyla belgelenmediği takdirde Norma Bilgisayar hiçbir sorumluluk altında değildir. " diyor
yani ürün hasarlı veya bozuksa ürün iadesi vs. olmuyor mu ?
Hocam bunda bır anormallık yokkı :D
Teknosa dan da alsan , baska yerden de alsan KARGOCU DAN SAGLAM TESLIM ALDIM dedıkten sonra haliyle kimse iade kabul etmez :D
Ama KaraKule nin dediği gibi acıp bak sorun varsa alma gerı gonder :) -
NuLL29 bunu yazdı
sakın alma.
ertesi gün aradım ben bilgisayarı dün aldım bu gün iade etmek istiyorum kanunen 7 gün içinde internetten aldığınız malları iade edersiniz. yok dediler almayız alırsak %bilmem kaç keseriz falan filan adamlar muz cumhuriyetinde yaşadıklarını sanıyorlarki kanunlara uymuyorlar. bilgisayarın fiyatı 1200 ü geçtiği için tüketici haklarınada başvuramadım. mahkeme açmak bir ton para neyse noterden ihtar bilmemneler neler yaptım. yine kestiler paramıu şirketten bilgisayar vs. alma derim.
hocam sen hakkini aramamisin durum bu cunku tuketici mahkemelerinde harc odemiyosun acsaydin dava keske. beyler hakkinizi bilin tuketici kanunu toplam 34 madde okuyun bisey kaybetmezsiniz
-
ben pcdepodan 2 tane laptop aldım ikisindede hiçbir sorun yok.
lenovo z580 aldım 7-8 ay önce hiçbir sorunum yok şuana kadar.
4 ay önce falan da arkadaşıma almıştık onunda hiçbir sorunu yok.
Emeğinin hakkını veren site kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ayrıca ümraniyede dükkanları var gidip ordan eldende alabilirsin.
Bizim yurttan arkadaş güvenmediği için gidip dükkanlarından almıştı
saybirs tarafından 07/Eki/13 01:11 tarihinde düzenlenmiştir -
saybirs bunu yazdı
ben pcdepodan 2 tane laptop aldım ikisindede hiçbir sorun yok.
lenovo z580 aldım 7-8 ay önce hiçbir sorunum yok şuana kadar.
4 ay önce falan da arkadaşıma almıştık onunda hiçbir sorunu yok.
Emeğinin hakkını veren site kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ayrıca ümraniyede dükkanları var gidip ordan eldende alabilirsin.
Bizim yurttan arkadaş güvenmediği için gidip dükkanlarından almıştı
bende Z580 alıcam hocam. bende internetten alışverişe pek güvenmem ama mecbur şimdi.
nasıl memnunmusun z580 den peki hocam ?
