folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Pcdepo.Com Ürün Alımı

Pcdepo.Com Ürün Alımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

o ölü bikseli sonradan fark edeydin. elinde patlardı o makine.. tuşun kırık çıkması filan şansına olmuş. Bence ucuz atlatmışın. o kadar yazdım 100 lira için deymez kendinizi risk etmeyin diye. neyse güle güle kullan.

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek
    NuLL29 bunu yazdı

o ölü bikseli sonradan fark edeydin. elinde patlardı o makine.. tuşun kırık çıkması filan şansına olmuş. Bence ucuz atlatmışın. o kadar yazdım 100 lira için deymez kendinizi risk etmeyin diye. neyse güle güle kullan.

aynen sonradan çıksa sıkıntı olur çünki büyük firmalarda bile 3 veya 5 tane ölü piksel olmadan değiştirmiyorlar. yenisi gelecek bakalım sorunsuz olur inşallah

Frontend Dev.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek
    Webci58 bunu yazdı
    NuLL29 bunu yazdı

aynen sonradan çıksa sıkıntı olur çünki büyük firmalarda bile 3 veya 5 tane ölü piksel olmadan değiştirmiyorlar. yenisi gelecek bakalım sorunsuz olur inşallah

yanlış biliyon al vatandan ne ölü pikseli aç kutusunu sonra hiçbir neden göstermeden beğenmedim de yenisini iste. yada paranı o kadar diyorum.

edit: 7 gün içinde. dicen yuh o kadarda değil. bu kanunen hakkın zaten ve adamlar pc depo nun aksine Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uyarak çalışıyorlar. Neyse yine aklıma geldi sinirim bozuldu. Keşke her yerde bunların yaptıklarını yazabilsem. 

NuLL29 tarafından 21/Kas/13 15:18 tarihinde düzenlenmiştir

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek
    NuLL29 bunu yazdı
    Webci58 bunu yazdı
    NuLL29 bunu yazdı

yanlış biliyon al vatandan ne ölü pikseli aç kutusunu sonra hiçbir neden göstermeden beğenmedim de yenisini iste. yada paranı o kadar diyorum.

ben kolay kolay internetten elektronik almam fakat mecbur kaldım. ne vatanda ne bimeks te kalmamış bu ürün.

sözde dün kargoya vereceklerdi şimdi aradım bugün vereceklermiş. gelde sövme bunlara şimdi

Frontend Dev.
Toplam Hit: 4294 Toplam Mesaj: 35