Pcdepo.Com Ürün Alımı
-
o ölü bikseli sonradan fark edeydin. elinde patlardı o makine.. tuşun kırık çıkması filan şansına olmuş. Bence ucuz atlatmışın. o kadar yazdım 100 lira için deymez kendinizi risk etmeyin diye. neyse güle güle kullan.
-
NuLL29 bunu yazdı
o ölü bikseli sonradan fark edeydin. elinde patlardı o makine.. tuşun kırık çıkması filan şansına olmuş. Bence ucuz atlatmışın. o kadar yazdım 100 lira için deymez kendinizi risk etmeyin diye. neyse güle güle kullan.
aynen sonradan çıksa sıkıntı olur çünki büyük firmalarda bile 3 veya 5 tane ölü piksel olmadan değiştirmiyorlar. yenisi gelecek bakalım sorunsuz olur inşallah
-
Webci58 bunu yazdıNuLL29 bunu yazdı
aynen sonradan çıksa sıkıntı olur çünki büyük firmalarda bile 3 veya 5 tane ölü piksel olmadan değiştirmiyorlar. yenisi gelecek bakalım sorunsuz olur inşallah
yanlış biliyon al vatandan ne ölü pikseli aç kutusunu sonra hiçbir neden göstermeden beğenmedim de yenisini iste. yada paranı o kadar diyorum.
edit: 7 gün içinde. dicen yuh o kadarda değil. bu kanunen hakkın zaten ve adamlar pc depo nun aksine Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uyarak çalışıyorlar. Neyse yine aklıma geldi sinirim bozuldu. Keşke her yerde bunların yaptıklarını yazabilsem.
NuLL29 tarafından 21/Kas/13 15:18 tarihinde düzenlenmiştir -
NuLL29 bunu yazdıWebci58 bunu yazdıNuLL29 bunu yazdı
yanlış biliyon al vatandan ne ölü pikseli aç kutusunu sonra hiçbir neden göstermeden beğenmedim de yenisini iste. yada paranı o kadar diyorum.
ben kolay kolay internetten elektronik almam fakat mecbur kaldım. ne vatanda ne bimeks te kalmamış bu ürün.
sözde dün kargoya vereceklerdi şimdi aradım bugün vereceklermiş. gelde sövme bunlara şimdi