Pcnin Durduk Yerde Sesi Soluğu Kesildi.
-
Kaç yıldır kullandığım ses sistemi. Durduk yerde bilgisayardan ses gelmez oldu arkadaş kafayı yicem ne yaptıysam getiremedim. Bilgisayarın arkasındaki girişlere kulaklığı takıyorum, kulaklığı taktığımda hemen ekrana gigabyte'nin bu ses mikserinin olduğu falan bi program var o gelirdi kulaklığı taktığım için uyarı verir onaylatırdı falan. o bile gelmiyor. pc nin arkasındaki girişlere ne taksam tanımıyo; ancak aynı şekilde o girişlerde webcamın da girişi var ama webcam çalışıyo. Hiç bi halt anlamadım yeminle :|
Yardım eden olursa şimdiden teşekkürler.
Edit : Şimdi ses sistemini telefona bağladım çatır çatır çalıyor. Ses kartı falan mı yandı acaba ?
EDİT 2 : KONU SİLİNEBİLİR ÇÖZDÜM PROBLEMİ :|
-
Ephesus bunu yazdı:
-----------------------------Kaç yıldır kullandığım ses sistemi. Durduk yerde bilgisayardan ses gelmez oldu arkadaş kafayı yicem ne yaptıysam getiremedim. Bilgisayarın arkasındaki girişlere kulaklığı takıyorum, kulaklığı taktığımda hemen ekrana gigabyte'nin bu ses mikserinin olduğu falan bi program var o gelirdi kulaklığı taktığım için uyarı verir onaylatırdı falan. o bile gelmiyor. pc nin arkasındaki girişlere ne taksam tanımıyo; ancak aynı şekilde o girişlerde webcamın da girişi var ama webcam çalışıyo. Hiç bi halt anlamadım yeminle :|
Yardım eden olursa şimdiden teşekkürler.
-----------------------------
hocam jack bozulmuş olablr bi de driveri kontrol et istersen -
Yok hacım jackta bozukluk falan telefona bağladım şimdi çalıyor. kasayla ilgili bi sıkıntı var kanımca.
-
belki ses çipinde bişeyler vardır :S
-
boğazını sıkmışlar :| ( madem silinecek :D )
-
Tekme attım düzeldi lan :D
-
Ephesus bunu yazdı:
-----------------------------Bilimin geldiği son noktadasın hocu :D
-
Ephesus bunu yazdı:
-----------------------------edit yapıp soracaktım bende nası çözdün olayı baktım yazmışsın :D işte türkün gücü.
-
Evlere tamire gidilir :D
-
VAy amq bence silinmesin çözemeyenlere örnek olur :D
-