folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Pcnın Kendı Kendını Resetlemesı? [Sorun]

Pcnın Kendı Kendını Resetlemesı? [Sorun]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mipodrall
    mipodrall's avatar
    Erkek
    Aynı sorun bende de var amk... PC kapı gibiydi bu ara saçmaladı... Bi de denetim masasına girerekene bir hata veriyo bişi bişi yazıo... 3-4 kez çıkıyo bu hata, tamam diyom sonra Denetim masası açılıo. Bu nasıl iş anlamadım amk...

Savaş herşeyin babasıdır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sorun ses kartındanda olabilir öleyse cpu danda buınu annamak kolay audio bitane cd koy. track müzikler cpu ya dokunmaz direk ses kartına gider ordan speakere öle çalıştır bi dinne onnarı reset atıomu bak atıosa ses kartı...
    atmıosa mp3 koy. mp3 cpu dan geçer decode edilerek ses kartına gider o sırada cpu yu çalışır. çalıştıkça ısınır:) ısındıkça reset atabilitesi çoktur fanın durumu, oda sıcaklığı vs etken bunlar dene sen bunnarı tracktemi reset atıo. mp3 temi söle bi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

benım anakartla bı ses kartı, ayrıyetten yok yanı ses kartı denılen bı dalga

ıslemcı ısısı normal sevıyelerde seyredıyo maxı 40 derece, yalnız bugun ıcını actım ve baktım ekran kartı baya bı sıcaktı elle baktıgım kadarıylada ekran kartıyla bı alakası oldugunu sanmıyorum

bunu atıorum sadece wınamp acık msn vs acık sıstemı yorcak bısı yok ama sesı cok acınca arada bı kendını resetlemesı oluo :S sımdıye kadar 10-15 kez yapmıstır herseferınde yapıo dıe bısıde yok.

ayrıca ses sıstemı bu :D

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=260&productid=bd19832 cok kral bısı ev kullanıcıları ıcın onerırırm :D

bıde a.q benım kasa 300wattmıs :S bu yetersız geldıgınde olusablırımı bu bole bısı dusundum sımdı

kasa bu http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=549&productid=bd70755

nıckımyok hoca mp3te atıo herhalde genelde pcdekı %99 muzık mp3 uazntılı =) dıerlerınde atmadı hıcde uzantıyla alakalı deıl sanırım benım fıkrımce tabı

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Toma2Gm
    Toma2Gm's avatar
    Erkek
    nonviolen bunu yazdı:
    -----------------------------
    vathansever bunu yazdı:
    bizim pc de reset çekiyodu deli oluyodum amk. sorun işlemcideymiş tam yerine oturmamış. yaptık şimdi şakır şakır çalışıyor.senin sorunda ısınmadan olmalı arkası açıktır inş. pcnin çok etki yapıyor
    oğlum kafan güzel galiba amk :) lan işlemci yerine oturmazsa nasıl çalışacak bilgisayar amk fan yerine oturmadı fan fan :) kardeş işlemcinin fanı oynamıştır sen bi onu ittiriver olur olmazsa ram ile alakalıdır...
    he yaw yanlış yazmışım amk. işlemci oturmazsa nası çalışcak =)

Profile Tıkla Anlarsın?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    sorun güç kaynağından olabilir tamirciye git derim kızında öyle oluyomuş tamircide kasa

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Abi Power Supply ın 300 luk...

Bilgili bi donanımcıya gıdıp ne kadarlık bi powersupply a ihtiyacın oldugunu ogrenebılırsın...

Bu adamların sayısı cok az oldugu ıcın, ben sen olsam gidip direk bi 400 luk power supply alırdım :D 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    remlerden kaynaklanabilir bak

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    r3b3l bunu yazdı:

benım anakartla bı ses kartı, ayrıyetten yok yanı ses kartı denılen bı dalga

ıslemcı ısısı normal sevıyelerde seyredıyo maxı 40 derece, yalnız bugun ıcını actım ve baktım ekran kartı baya bı sıcaktı elle baktıgım kadarıylada ekran kartıyla bı alakası oldugunu sanmıyorum

bunu atıorum sadece wınamp acık msn vs acık sıstemı yorcak bısı yok ama sesı cok acınca arada bı kendını resetlemesı oluo :S sımdıye kadar 10-15 kez yapmıstır herseferınde yapıo dıe bısıde yok.

ayrıca ses sıstemı bu :D

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=260&productid=bd19832 cok kral bısı ev kullanıcıları ıcın onerırırm :D

bıde a.q benım kasa 300wattmıs :S bu yetersız geldıgınde olusablırımı bu bole bısı dusundum sımdı

kasa bu http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=549&productid=bd70755

nıckımyok hoca mp3te atıo herhalde genelde pcdekı %99 muzık mp3 uazntılı =) dıerlerınde atmadı hıcde uzantıyla alakalı deıl sanırım benım fıkrımce tabı

ben uzantıyla alakalımı dedim?:) ne ile alakalı olduğunu yazdım mp3 le track farkının oku tekrar

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek
    nickimyok bunu yazdı:
    ----------------------------

ben uzantıyla alakalımı dedim?:) ne ile alakalı olduğunu yazdım mp3 le track farkının oku tekrar

----------------------------

tamam hoca yaw bende senın dedıgıne getırdım ıste :D ama gelemdı herhalde :D anladım demek ıstedıgını ;)
    sımdı ben o zmn gıdıp power suplly arastırması yapaım =)

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
Toplam Hit: 2886 Toplam Mesaj: 20