Pcyi Bozmak
-
benim bilgisayar eskidi babamda yenisini almıyo inatla hatta bilgisayar uçak kalkar gibi ses çıkarıyo tabi bende geceleri pcnin başına geçemiyorum pc yi nasıl bozabilirim
-
Aç kasanın içini boşalt suyu.
-
Hoja Ne Bozcan, Bozarsan Tekrardan YapabiLirLer. Git Bas Tekmeyi Sonrada Ben Dengemi Kaybedip Üzerine Düştüm Dersin (:
-
lan ne suyu falan parçalara yazık,sök içindeki herşeyi sat enazından acık para kazanırsın
-
Adam bozmak istiyor sen tasarruf peşindesin :)
-
Fanların kablolarını jaglı ise çıkart jaglı değillerse kırmızı ve siyah kabloyu makasla kıt kıt diye kes
önce gece biraz oturursun çok ısınınca zaten amacına ulaşmış olursun :) -
bence bulundugu yerden aşşagı düşür kendi düştü dersin yada harddiski yak ve deki bunu yaptırmak almaktan daha pahalıymış.. :D
-
bios flash yaparken fişi çek
-
HDD i çiz,işlemciylee anakarta da darp uygula : ) .zaten işlemci harddisk gitti mi pc sıçtı demektir : )
-
bios'tan işlemci ayarlarıyla oyna. o frekansmıydı akımıydı voltaj mıydı cart curt onu yükselt. yanar işlemci zaten
-
Hocam en garanti yol anakartı bozmaktır, çünkü gerisini yedek parçacılardan bulursun illaki
ac bilgisayarın yanını
al eline bi bıcak kesmeden işaret bırakmadan
paso pci slotunun içinde sütttür...
Genelde bilgisyarın bozulmayacağı tutup hemen kapatır kendini ama yılma, çalıştır çalıştır tekrar yap...
10 15 denemede gider...
Çok miktarda tecrübe ile sabittir...
Toplam Hit: 8065 Toplam Mesaj: 33