Peluş Sweatshirt Hırka Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    SamSara bunu yazdı
    evet, kollarıda tüylüydü. bilek ve bel`e gelen kısımları lastikliydi. bazılarında urgan oluyor yada boru tipi gibi hiçbir şey olmuyor. :)) bana uzak o nedenle bakamıyorum.

anladım ben zaten seni. ben bedenden dolayı alamamıştım. ^^//

tamam hocam sağolasın ilgin için :) zamanım var hala, yolu düşen arkadaş bakıp resim atarsa sevinirim

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SamSara bunu yazdı
    dengesiz hocam,
    1 yada 1.5 hafta önce, giyim dünyası adı altında dükkanın birinde gördüm. bedene bakan yüzü orta seviye kürklü(peluş), büyük şapkalı , fermuarlı. dış kısmı svitşört kıvamında siyahi ve gri renkli , iç kürkü beyaz siyah ve sarı renklerinde. beden olarak xl`ye kadar. omuz ve boy tutar mi bilmem, birde erkekler bölümünde. XD ben babama 3-5XL sine bakmıştım. fiyatı 50 TL civarındaydı

adresi vereyim oraya yakın olan varsa foto ekler.

adres: Ankara Keçiören yanan Osmanlı pazarı karşısı. o civarda birde karakol var. aynı zamanda karşısında Ankara üni`sinin sağlık meslek yüksek okulu var. kavşağı hatırlayamadım, neşet ertaş miydi, necmettin erbakan miydi neydi. :))

Bunun erkek olanı İstanbul tarafında var Sansar hocam.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

unbalanced ne zaman geleceksin Türkiye'ye ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    bakacak olanlara söyleyim. gazino durağı mi diyorlar ne(?). düşündükçe aklıma detay geliyor XD. Fatih caddesinde. Nuri pamir caddesine komşu. dükkan U şeklinde, bina giriş katında, bir kolunda bayanlar için, diğer kolunda erkekler için kıyafetler var. O gün haftaiçiydi ve oldukça kalabalıkti. umarım kalmıştır.

@yazipcikacak ben ürünü görmeden alamıyorum ya :/ ^^/ İstanbul bana fersah sah ah h hhhh uzak. :)

RitmFarbRacourci tarafından 14/Şub/16 16:39 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    Jubei bunu yazdı

unbalanced ne zaman geleceksin Türkiye'ye ?

tezi bitirdikten sonra bi aksilik olmazsa inşallah hocam :) tam emin değilim o yüzden ama mart ayının sonları, nisan gibi olabilir 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 4388 Toplam Mesaj: 26
hırka