Peluş Sweatshirt Hırka Arıyorum
-
SamSara bunu yazdıevet, kollarıda tüylüydü. bilek ve bel`e gelen kısımları lastikliydi. bazılarında urgan oluyor yada boru tipi gibi hiçbir şey olmuyor. :)) bana uzak o nedenle bakamıyorum.
anladım ben zaten seni. ben bedenden dolayı alamamıştım. ^^//
tamam hocam sağolasın ilgin için :) zamanım var hala, yolu düşen arkadaş bakıp resim atarsa sevinirim
-
SamSara bunu yazdıdengesiz hocam,
1 yada 1.5 hafta önce, giyim dünyası adı altında dükkanın birinde gördüm. bedene bakan yüzü orta seviye kürklü(peluş), büyük şapkalı , fermuarlı. dış kısmı svitşört kıvamında siyahi ve gri renkli , iç kürkü beyaz siyah ve sarı renklerinde. beden olarak xl`ye kadar. omuz ve boy tutar mi bilmem, birde erkekler bölümünde. XD ben babama 3-5XL sine bakmıştım. fiyatı 50 TL civarındaydı
adresi vereyim oraya yakın olan varsa foto ekler.
adres: Ankara Keçiören yanan Osmanlı pazarı karşısı. o civarda birde karakol var. aynı zamanda karşısında Ankara üni`sinin sağlık meslek yüksek okulu var. kavşağı hatırlayamadım, neşet ertaş miydi, necmettin erbakan miydi neydi. :))
Bunun erkek olanı İstanbul tarafında var Sansar hocam.
-
unbalanced ne zaman geleceksin Türkiye'ye ?
-
bakacak olanlara söyleyim. gazino durağı mi diyorlar ne(?). düşündükçe aklıma detay geliyor XD. Fatih caddesinde. Nuri pamir caddesine komşu. dükkan U şeklinde, bina giriş katında, bir kolunda bayanlar için, diğer kolunda erkekler için kıyafetler var. O gün haftaiçiydi ve oldukça kalabalıkti. umarım kalmıştır.
@yazipcikacak ben ürünü görmeden alamıyorum ya :/ ^^/ İstanbul bana fersah sah ah h hhhh uzak. :)
RitmFarbRacourci tarafından 14/Şub/16 16:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Jubei bunu yazdı
unbalanced ne zaman geleceksin Türkiye'ye ?
tezi bitirdikten sonra bi aksilik olmazsa inşallah hocam :) tam emin değilim o yüzden ama mart ayının sonları, nisan gibi olabilir