Penguenler Güzeldir
-
noluyo lan :)
-
-
Temel ve Dursun farklı bir tatil geçirmek için buzdan otele gitmişler, yemişler içmişler her şey buzdan hatta sıçtıkları tuvalet bile buzdanmış. Uyumuşlar, uyanmışlar Temel hızla resepsiyona inmiş ve sormuş.
"Uşağım burda beyaz karılar varmidur?" "evet vardır efendim"
"Uşağım burda siyah karilar var midur?" "evet vardır efendim"
"Peki uşağım ha buraya siyah beyaz karilar var midur?" "hayır efendim hiç siyah beyaz insan olur mu"
"Uyyy uşağum desena biz sabaha kadar sizin penguenlarla sevuştuk"
-
Oğlum sen ne kullanıyorsun ya ? şu yılbaşından kalma 5 kuruşluk keyfim vardı onuda şuan kaybettim...Penguen görmüş işte çok güzel gelmiş niye güzelmiş?. yok ikeadan alma sehpa yok mercedes ne saçmalıyorsun sen ? taşşak forumu dimi burası ? Nasıl bir beyin var sende..
-
-
FOXXLY bunu yazdı
penguen güzeldir
ama koala daha güzeldir :D
benim gibi yalnızlar için ideal hayvan bu, gece sarıl uyu :D
-
Aynen abi bende katılıyorum penguenler süperdir şu şirinliklere bak ya :D
-
MatrixNeo bunu yazdı
Oğlum sen ne kullanıyorsun ya ? şu yılbaşından kalma 5 kuruşluk keyfim vardı onuda şuan kaybettim...Penguen görmüş işte çok güzel gelmiş niye güzelmiş?. yok ikeadan alma sehpa yok mercedes ne saçmalıyorsun sen ? taşşak forumu dimi burası ? Nasıl bir beyin var sende..
Sakin ol dostum böyle bomboş bir postu neden PM atmıyorsunda tutup buraya yazıyorsun.
TBT senin kafanda tasak formu olmasa böyle yazı yazmazsın.
Konu silinsin.
-
zeybekustasi bunu yazdıMatrixNeo bunu yazdı
Sakin ol dostum böyle bomboş bir postu neden PM atmıyorsunda tutup buraya yazıyorsun.
TBT senin kafanda tasak formu olmasa böyle yazı yazmazsın.
Konu silinsin.
beyyyyler tartışmaya gerek yok!!!
Gelin halay çekelim...
(Dedeye Sahip Çıkalım!) -
ilk gördüğün hali senin sempatik sisteminin çalışmasını sağlıyor (kız için) oda seni mutlu ediyor olabilir. penguenlere bir de şu gözle bak: sen penguensin çok ciddi bir konuşma yapıyorsun sonr arkanı dönüp paytak paytak yürüyüp gidiyorsun hale bak ciddiyet nerde kaldı ?