Penguenler Güzeldir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o3ah
    o3ah's avatar
    Erkek

penguşler hakkatten çok gözel heyvanlar

onları öpüyor

kendilerine teşşekürlerimi sunuyorum

onlar için bi şiir yazıyorum

pengui pengui noliyi

niye payti payti gidiyi

bir bak buraya didi

balığı yidi bitirdi

şiiri yazdım

öptüm

yapamiycagini dusunuyorsan hic baslama. ama eger basladiysan sonuna kadar git.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    MatrixNeo bunu yazdı

Oğlum sen ne kullanıyorsun ya ? şu yılbaşından kalma 5 kuruşluk keyfim vardı onuda şuan kaybettim...Penguen görmüş işte çok güzel gelmiş niye güzelmiş?. yok ikeadan alma sehpa yok mercedes ne saçmalıyorsun sen ? taşşak forumu dimi burası ? Nasıl bir beyin var sende..

Sakin ol dostum böyle bomboş bir postu neden PM atmıyorsunda tutup buraya yazıyorsun.

TBT senin kafanda tasak formu olmasa böyle yazı yazmazsın.

Konu silinsin. 

Bomboş bir post mu ? konuştukça batıyosun.Neden bu postu pm atmadığıma gelecek olursak senin gibi boş bir adama pm atmak gereği duymadım çünkü biraz akıllanmanı istedim.''TBT senin kafanda tasak forumu olmasa böyle yazı yazamazsın.'' dedin ya tahribat benim için taşak formu olsa emin ol bu siteye hiç girmem.Ve hiç bi zaman öyle bişey olmuyacak

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı

Şok.! Şok.! Şok.! :D

Geçenlerde haberi vardı, konuyu görünce şlap diye koyasım geldi. :) Çin hayvanat bahçesinde anne penguen yavruyu babaya bırakmak istiyor. Babanın şarteller atıyor, hop yavruyu mideye atıyor. :D

http://www.youtube.com/watch?v=M_77aKQ4B5Q

amk çinlileri hayvanlarında psikolojisini bozmuşlar. Yakında böcek,kaplumbağa,kurbağa,cenin falanda yemeye başlar bu penguenler.

Toplam Hit: 4310 Toplam Mesaj: 34