Penguenler Güzeldir
-
penguşler hakkatten çok gözel heyvanlar
onları öpüyor
kendilerine teşşekürlerimi sunuyorum
onlar için bi şiir yazıyorum
pengui pengui noliyi
niye payti payti gidiyi
bir bak buraya didi
balığı yidi bitirdi
şiiri yazdım
öptüm
-
zeybekustasi bunu yazdıMatrixNeo bunu yazdı
Oğlum sen ne kullanıyorsun ya ? şu yılbaşından kalma 5 kuruşluk keyfim vardı onuda şuan kaybettim...Penguen görmüş işte çok güzel gelmiş niye güzelmiş?. yok ikeadan alma sehpa yok mercedes ne saçmalıyorsun sen ? taşşak forumu dimi burası ? Nasıl bir beyin var sende..
Sakin ol dostum böyle bomboş bir postu neden PM atmıyorsunda tutup buraya yazıyorsun.
TBT senin kafanda tasak formu olmasa böyle yazı yazmazsın.
Konu silinsin.
Bomboş bir post mu ? konuştukça batıyosun.Neden bu postu pm atmadığıma gelecek olursak senin gibi boş bir adama pm atmak gereği duymadım çünkü biraz akıllanmanı istedim.''TBT senin kafanda tasak forumu olmasa böyle yazı yazamazsın.'' dedin ya tahribat benim için taşak formu olsa emin ol bu siteye hiç girmem.Ve hiç bi zaman öyle bişey olmuyacak
-
coLin bunu yazdı
Şok.! Şok.! Şok.! :D
Geçenlerde haberi vardı, konuyu görünce şlap diye koyasım geldi. :) Çin hayvanat bahçesinde anne penguen yavruyu babaya bırakmak istiyor. Babanın şarteller atıyor, hop yavruyu mideye atıyor. :D
http://www.youtube.com/watch?v=M_77aKQ4B5Q
amk çinlileri hayvanlarında psikolojisini bozmuşlar. Yakında böcek,kaplumbağa,kurbağa,cenin falanda yemeye başlar bu penguenler.