Pentagram Ve Metallica
-
RIPER bunu yazdı:
-----------------------------saint_of_rock bunu yazdı:
-----------------------------
Heryerde pek bulunmayan nadir olan şeyler varsa diye yazdım bunu amaç sadce t-shirt olsun diye değil... bu arada pentagram pantalonu varmış bilen varmı?
Pantolonunu bilmemde kapri şortu var.Yaklaşık 3 yıldır koleksiyon yapıyorum 60 parçayı geçmiştir heavy metal motifli t shirtler, ceketler, kapşonlılar vs.
Ceket kapşonlu filan alabilirim satmak istediklerin varmı? varsa resim koysana -
saint_of_rock bunu yazdı:
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------nu_metal
abıcım bn o t-shirtü giyerım :$
-----------------------------o tshirtü ben istedim :D artık çok geç :D
-----------------------------hayırrrr bunu bana yapamasın :P :D
-
kusura bakma :D
-
ucuzgiy.com sizin işinizi görür rap ve metal giyim de baya çeşit var..arkadaşın sattığı t-shirt te mevcut 23 yetale ye..ben bişeyler almıştım bi sorun çıkmadı..
-
saint_of_rock bunu yazdı:
RIPER bunu yazdı:
-----------------------------saint_of_rock bunu yazdı:
Heryerde pek bulunmayan nadir olan şeyler varsa diye yazdım bunu amaç sadce t-shirt olsun diye değil... bu arada pentagram pantalonu varmış bilen varmı?
Pantolonunu bilmemde kapri şortu var.Yaklaşık 3 yıldır koleksiyon yapıyorum 60 parçayı geçmiştir heavy metal motifli t shirtler, ceketler, kapşonlılar vs.
Ceket kapşonlu filan alabilirim satmak istediklerin varmı? varsa resim koysana
Malesef koleksiyonumdan parça eksiltmeyi düşünmüyorum.Çoğu zaten kendi baskılarım.Özel yani anlayacağın :) -
bari ceketlere bir baksaydım ceket türü birşey iyi olur.. parayı hallederiz
-
10 Ytl mi :D bırak bende kalsın hatıra olr enazından :D
-
kaç para istiyon söle
-
bencede kaç istiosun ?
-
SATILIK
*Metallica'nın 89'dan 2004 e kadar konserleri bulunan THE VIDEOS 1989 - 2004 (METALLICA)
fiyat : 30 tl(hepsiburada.com da 40 tl) - ayırdım bunu :) satıldı diyebiliriz 40 verene satarım XD
*Metallica'nın senfoni orkestrası ile çıkardığı konserin canlı performansı 2 DVD
fiyat : 50 tl
*metallica master of puppets kaset fiyat 7.5 tl
*metallica loda kaset fiyat 7.5tl
*Metallica blue jean kitapları fiyat 5 tl